Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

Δραματικές στιγμές για τον Μάρκο Σεφερλή: Η οικονομική «κατάρρευση» μετά το διαζύγιο και ο γάμος με την Τσαβαλιά

Πήγαν να τον... ξαφρίσουν

11 Δεκεμβρίου 2022 10:10
Δραματικές στιγμές για τον Μάρκο Σεφερλή: Η οικονομική «κατάρρευση» μετά το διαζύγιο και ο γάμος με την Τσαβαλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής μπορεί να είναι πανευτυχής στην οικογένεια, που έχει πια δημιουργήσει με την Έλενα Τσαβαλιά, ωστόσο ο προηγούμενος γάμος δημιούργησε μεγάλους κλυδωνισμούς, ακόμη κι όταν είχε πια γνωρίσει την νυν σύζυγό του, η οποία αναφέρθηκε στον ενδεχόμενο χωρισμό τους.

Ο ηθοποιός ήταν με την επίσης ηθοποιό Έλσα Μιχαλακοπούλου και ο χωρισμός τους δεν υπήρξε… ρόδινος. Μια μεγάλη απάτη, μια σκληρή δικαστική διαμάχη και ένα διαζύγιο που άφησε εποχή, βρίσκονται στο παρελθόν του Μάρκου Σεφερλή με την πρώην σύζυγό του, Έλσα Μιχαλακοπούλου.

Το 2001 το τότε ζευγάρι είχε αγοράσει μια βίλα στην Βούλα, η οποία ωστόσο μπήκε σε πλειστηριασμό. Το χρηματικό ποσό αξίας 5.500 που έπρεπε να πληρώνεται το μήνα για το δάνειο αξίας 734.478 που είχε πάρει το ζευγάρι σταμάτησε να αποπληρώνεται, καθώς χώρισε. Το σπίτι έχει εκτιμηθεί από τον αρμόδιο δικαστικό επιμελητή το ποσό του 1.200.000 ευρώ, ενώ ως πρώτη τιμή αγοράς του για τον πλειστηριασμό έχει οριστεί το ποσό των 800.000 ευρώ.

Το 2006 ο Μάρκος Σεφερλής ξεκίνησε έναν δικαστικό αγώνα και στράφηκε εναντίον της πρώην συζύγου του η οποία, όπως υποστήριζε εκείνος, είχε συμπεριληφθεί ως συνιδιοκτήτρια για φοροτεχνικούς λόγους. Με την αγωγή εκείνη ζητούσε τη μεταβίβαση του ποσοστού της.

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλσα Μιχαλακοπούλου δεν είναι μαζί από το 2003. Σήμερα, το άλλοτε παλάτι που αποτελούσε ένα πραγματικό κόσμημα για την περιοχή, έχει πλέον μετατραπεί σε… ερείπιο.

Ο γάμος με την Τσαβαλιά

Μετά από έξι χρόνια σχέσης με την Έλενα Τσαβαλιά, το ζευγάρι παντρεύτηκε τελικά το 2009 και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Χάρη.

Το ζευγάρι αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε σε παράσταση του Μικρού Άλσους, την οποία θα ανέβαζε ο Μάρκος Σεφερλής. «Ο Μάρκος δεν με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο», είχε δηλώσει η Έλενα γελώντας, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής είχε πει: «Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε ως ηθοποιός, αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα ότι θα την ακούω κάθε μέρα σε όλη μου τη ζωή».

Όταν γνωρίστηκαν, ήταν και οι δύο παντρεμένοι, όπως είχαν πει λέγοντας στη συνέχεια: «Μόλις χωρίσαμε και οι δύο οριστικά, ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Είχε αναπτυχθεί μια πολύ ωραία σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός και είμαι ακόμα», είχε δηλώσει ο Μάρκος Σεφερλής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share