Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Αναστάσιμο «πυρ» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: «Έρχεται οργανωμένη κακοκαιρία τις επομενες ημέρες» - Συναγερμός το Μεγάλο Σάββατο και το Πάσχα (video)

Η αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου

30 Απριλίου 2024 09:09
Αναστάσιμο «πυρ» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: «Έρχεται οργανωμένη κακοκαιρία τις επομενες ημέρες» - Συναγερμός το Μεγάλο Σάββατο και το Πάσχα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός: Με γενικά αίθριο καιρό και παροδικές συννεφιές στα ανατολικά και βόρεια τμήματα της χώρας θα κυλήσει η σημερινή ημέρα, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Πιο συγκεκριμένα, την Μεγάλη Τρίτη είναι η πιο δύσκολη ημέρα από θέμα ισχυρών βοριάδων και τοπικές βροχές στα βορειοανατολικά και την βόρεια Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 28 βαθμούς, ενώ προς ανατολικά και βόρεια θα φτάσει μέχρι 22-24 βαθμούς Κελσίου λόγω των ισχυρών ανέμων.

Στην Αττική θα υπάρξουν αυξημένες νεφώσεις, ενώ από το μεσημέρι και μετά δεν αποκλείονται πρόσκαιρες βροχές. Ο βοριάς θα βοηθήσει στην σταθεροποίηση της θερμοκρασίας και δεν θα υπάρξει άνοδος.

Παρόμοιο μοτίβο θα επικρατήσει και στη Θεσσαλονίκη.

Την Μεγάλη Τετάρτη οι βοριάδες θα επιμείνουν.

Την Μεγάλη Πέμπτη αναμένονται βροχοπτώσεις στα βορειοδυτικά και πιο πολλές βροχές σε Μακεδονία και Θράκη.

Αντίστοιχο καιρικό μοτίβο θα επικρατήσει και την Μεγάλη Παρασκευή.

«Βόμβα» έριξε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης για το Μεγάλο Σάββατο, αφού καταφτάνει οργανωμένη κακοκαιρία που θα χτυπήσει σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα.

Την Κυριακή του Πάσχα καθαρίζει ο καιρός με την ηλιοφάνεια να επιστρέφει και να βελτιώνεται ο καιρός.

Πιθανές βροχές στην κεντρική ηπειρωτική χώρα.

Η αναλυτική πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share