Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Δραματικό μήνυμα από τον Φοίβο Παπαδάκη:«Kαλή δύναμη και κουράγιο! H ευχή μας είναι μαζί σας»

«Σήμερα λόγω της πολύ δύσκολης κατάστασης με...»

24 Αυγούστου 2023 12:31
Δραματικό μήνυμα από τον Φοίβο Παπαδάκη:«Kαλή δύναμη και κουράγιο! H ευχή μας είναι μαζί σας»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μέσα από ένα δραματικό μήνυμα ο Φοίβος Παπαδάκης, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram πως η ομάδα του δεν θα βγει στον αέρα, καθώς τα πύρινα μέτωπα που καίνε την χώρα μας δεν λένε να καταλαγιάσουν και η ενημέρωση έχει προτεραιότητα.

Παράλληλα, δείτε εδώ την δημόσια συγνώμη που ζήτησε ο Φοίβος Παπαδάκης στην οικογένεια του Οδυσσέα Σταμούλη και στην Κάτια Νικολαΐδου για τον θάνατο του 11χρονου στην Ικαρία

«Kαλή δύναμη και κουράγιο -H ευχή μας είναι μαζί σας»

«Καλημέρα σε όλους και όλες, σήμερα λόγω της πολύ δύσκολης κατάστασης με τις φωτιές σε όλη τη χώρα, και σήμερα η εκπομπή Καλοκαίρι Yes δεν θα βγει, δεν θα είμαστε και σήμερα μαζί σας. Θα είμαστε όμως αύριο 09:50 στο OPEN, καλή δύναμη και κουράγιο στους κατοίκους τους εθελοντές και τους πυροσβέστες σε όλη την χώρα, η ευχή μας είναι μαζί σας, καλή δύναμη», είπε χαρακτηριστικά ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη.

Δραματικό μήνυμα από τον Φοίβο Παπαδάκη για τις φωτιές

«Βόμβα» από Φοίβο Παπαδάκη: «Υπήρχε μία πρόταση πολύ τιμητική για εμένα, αλλά...»

Στο περιοδικό MyTv και στην Μαίρη Καράμπελα μίλησε ο Φοίβος Παπαδάκης για την πορεία του στην τηλεόραση και έριξε «βόμβα» για την τιμητική πρόταση που είχε, αλλά τελικά δεν ευδοκίμησε.

Με την ευκαιρία, αυτό είναι το σπίτι του Γιώργου Παπαδάκη στην Πεντέλη.

Είχες την ανάγκη να αποκτήσεις μεγαλύτερη εμπειρία στην τηλεόραση και επέλεξες να δουλέψεις χειμώνα καλοκαίρι φέτος;

Είμαι στην πιο δημιουργική φάση της ζωής μου κι αξιοποιώ οποιαδήποτε ευκαιρία μου δίνεται. Νιώθω πάρα πολύ τυχερός που μου έχουν δοθεί αυτές οι ευκαιρίες μέσα σε ενάμιση χρόνο που βρίσκομαι στην τηλεόραση. Πρέπει να δουλέψεις πολύ για να είσαι καλός στην τηλεόραση.

Φοίβος και Γιώργος Παπαδάκης

Επομένως κι η εκπομπή αυτή είναι για εμένα μία ευκαιρία να αποκτήσω περισσότερη εμπειρία. Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου, νιώθω πολύ νέος στο χώρο της τηλεόρασης, ενώ στο χώρο της δημοσιογραφίας είμαι από τα 18 μου.

Υπήρχαν προτάσεις μετά την παρουσία σου στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη;

Η αλήθεια είναι πως υπήρχε μία πρόταση πολύ τιμητική για εμένα, αλλά έμεινε στο πλαίσιο της συζήτησης, δεν προχώρησε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share