Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Έσφαξε» με το γάντι η Μαρία Αναστασοπούλου: «Να σχολιάσω εγώ τον Γιώργο Παπαδάκη που ειρωνεύτηκε τον γιο του;»

«Δεν ξέρω αν έχει κληρονομήσει αυτό που έχει ο πατέρας του»

13 Ιουνίου 2023 10:38
«Έσφαξε» με το γάντι η Μαρία Αναστασοπούλου: «Να σχολιάσω εγώ τον Γιώργο Παπαδάκη που ειρωνεύτηκε τον γιο του;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου με αφορμή τη νέα της εκπομπή Αρένα στη late night ζώνη του ANT1. Η δημοσιογράφος δε δίστασε να «σφάξει» με το γάντι, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του Γιώργου Παπαδάκη με το γιο του.

«Είναι μία δύσκολη εκπομπή που έχει πολύ έρευνα και πολύ ρεπορτάζ. Πιάνουμε πολύ δύσκολα θέματα και νομίζω δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα συνεχίσουμε να τον δίνουμε», ανέφερε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου με αφορμή τη νέα της εκπομπή Αρένα στη late night ζώνη του ANT1.

«Είναι μία δύσκολη εκπομπή που έχει πολύ έρευνα και πολύ ρεπορτάζ. Πιάνουμε πολύ δύσκολα θέματα και νομίζω δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα συνεχίσουμε να τον δίνουμε», ανέφερε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Όσο για τις πρώτες αντιδράσεις των τηλεθεατών: «Όταν μια εκπομπή είναι καινούργια και είναι και στη βραδινή ζώνη, εγώ δοκιμάζομαι σ’ αυτό πρώτη φορά. Εκεί τα ακούς όλα, φιλτράρεις αυτά που πιστεύεις ότι σου είναι πολύ χρήσιμα και νομίζω έτσι εξελισσόμαστε εκπομπή ανά εκπομπή», πρόσθεσε η δημοσιογράφος του ANT1.

Με αφορμή το σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη για τον γιο του, Φοίβο «Είμαι εγώ στον ANT1, γιατί να έρθει εδώ;», η Μαρία Αναστασοπούλου είπε:

«Εγώ τον Φοίβο τον λατρεύω οπότε τι να πω… Του έχω φοβερή συμπάθεια παρότι δεν γνωριζόμασταν πριν. Τον θεωρώ εξαιρετικό επαγγελματία, εξαιρετικό δημοσιογράφο και καταπληκτικό παιδί. Δεν ξέρω αν έχει κληρονομήσει αυτό που έχει ο πατέρας του. Αστειεύτηκε ο Γιώργος Παπαδάκης. Αλλά τι να σου σχολιάσω εγώ τον Γιώργο που ειρωνεύτηκε τον γιο του;», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Δείτε το βίντεο

Ξεκαθάρισε το «τοπίο» η Μαρία Αναστασοπούλου: «Χρειάστηκα χρόνο, η εκπομπή με τον Γιώργο Παπαδάκη είναι...»

Η Μαρία Αναστασοπούλου έκανε δηλώσεις στην Super Κατερίνα και την Μένια Κούκου για την απόφασή της να φύγει από τον ΣΚΑΪ. Η ίδια ξεκαθάρισε το «τοπίο», σχολιάζοντας το κλίμα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως χρειάστηκε χρόνο.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη και πολύ χαρούμενη που έφυγα από τον ΣΚΑΪ και επειδή πήγαν όλα καλά κι επειδή πήγαν όπως τα είχαμε στο μυαλό μας», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου και σχετικά με τη δεύτερη εκπομπή που θα αναλάβει, ανέφερε:

«Δεν θα σας πω κάτι πριν ανακοινωθεί από τον σταθμό όπως καταλαβαίνετε, αλλά είμαστε σε δημιουργική φάση. Αυτή η δουλειά μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε πολλά πράγματα, Οπότε αν δεν δοκιμάζεσαι σε κάτι καινούριο, λίγο βαλτώνεις». Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Φοίβου Παπαδάκη για την σχέση του πατέρα του με την δημοσιογράφο.

«Περίεργη ενέργεια δεν νομίζω ότι υπήρξε. Το βρήκαμε γρήγορα, εγώ χρειάστηκα χρόνο να προσαρμοστώ γιατί είχα συνηθίσει σε ένα άλλο περιβάλλον, έγινε και είμαστε μια χαρά.

Θεωρώ ότι ο Γιώργος Παπαδάκης θα είναι και το μέλλον όπως και να έχει, γιατί έχει αφήσει μια σημαντική παρακαταθήκη σε ό,τι αφορά την πρωινή ενημερωτική ζώνη. Εγώ δεν ήρθα εδώ για να πάρω σκυτάλη, αυτές είναι αποφάσεις του σταθμού και του Γιώργου Παπαδάκη.

Είμαι σε μια εκπομπή που μου αρέσει πάρα πολύ, η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή. Είναι μια έκπληξη κάθε μέρα η εκπομπή με τον Γιώργο, δεν βαριόμαστε ποτέ», σημείωσε η Μαρία Αναστασοπούλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share