Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Αποκαλυπτικός ο Φοίβος Παπαδάκης: «Η σχέση του πατέρα μου με τη Μαρία Αναστασοπούλου είναι...»

«Το είπα για πλάκα...»

29 Απριλίου 2023 12:58
Αποκαλυπτικός ο Φοίβος Παπαδάκης: «Η σχέση του πατέρα μου με τη Μαρία Αναστασοπούλου είναι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Φοίβος Παπαδάκης μίλησε στο Χαμογέλα και Πάλι για το J2US και ήταν άκρως αποκαλυπτικός για τη σχέση του πατέρα του με τη Μαρία Αναστασοπούλου.

«Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου ότι θα τραγουδήσω Σάκη Ρουβά. Μου έχουν πει ότι όσοι τραγουδήσουν Σάκη, μετά αποχωρούν, λέω να σπάσω την κατάρα», ανέφερε αρχικά. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το σπίτι του Γιώργου Παπαδάκη στην Πεντέλη.

«Αναπαρήχθη πολύ η δήλωση ότι ο πατέρας μου θα πρέπει να αφήνει την Μαρία Αναστασοπούλου να μιλάει περισσότερο, το είπα για πλάκα. Ο πατέρας μου, Γιώργος Παπαδάκης, δίνει χρόνο στη Μαρία Αναστασοπούλου στην εκπομπή και είναι κάτι που δεν το περίμενα αλλά το έκανε», πρόσθεσε σχετικά με τον πατέρα του.

Και σχολίασε: «Ο πατέρας μου δεν δίνει χώρο στον Άδωνι θα δώσει στις κοπέλες; Είναι πολυλογάς αλλά στη Μαρία Αναστασόπουλου δίνει χρόνο γιατί τα λέει καλά. Είναι εξαιρετική η σχέση τους. είναι νωρίς ακόμα για να μιλήσω για το τηλεοπτικό μέλλον μου».

Δείτε το βίντεο

«Αλαλούμ» για τον Γιώργο Παπαδάκη: O γοητευτικός γιος του είχε πρωταγωνιστήσει σε σποτ του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Πριν από αρκετά χρόνια ο γοητευτικός γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος, είχε πρωταγωνιστήσει μαζί με άλλους 5 νέους στο προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας «αλαλούμ» στο δημοσιογράφο.

Ο τότε νεαρός Φοίβος, σπούδαζε δημοσιογραφία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και ήταν μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Στο προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ το κεντρικό σύνθημα ήταν «θέλω να ζήσω με αξιοπρέπεια. Στις 25 Γενάρη έχω την ευκαιρία». Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share