Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Κατάθεση ψυχής από τη Λίνα Σακκά: Αυτός είναι ο λόγος που έχει εξαφανιστεί από την τηλεόραση

«Δεν μπορώ να διαθέσω...»

7 Απριλίου 2023 20:50
Κατάθεση ψυχής από τη Λίνα Σακκά: Αυτός είναι ο λόγος που έχει εξαφανιστεί από την τηλεόραση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε συνέντευξη που είχε δώσει παλαιότερα στο περιοδικό "TV Έθνος" και τον Άκη Φωτόπουλο, η Λίνα Σακκά είχε μιλήσει μεταξύ άλλων και για την αποχή της από την τηλεόραση. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για την διπλή τραγωδία που τις άλλαξε ολοκληρωτικά την ζωή.

Γιατί δεν σας βλέπουμε πλέον στην τηλεόραση;

«Η τηλεόραση πλέον έχει διαμορφωθεί με έναν τέτοιο τρόπο που δεν μου επιτρέπει το πρόγραμμα της ζωής μου να συμμετέχω. Τα γυρίσματα για μια σειρά ξεπερνούν και τις δέκα ώρες ημερησίως. Δεν μπορώ να διαθέσω αυτόν τον χρόνο σε αυτή τη φάση της ζωής μου.

Λίνα Σακκά

Για μένα πλέον προτεραιότητα έχει το παιδί μου, το θέατρο και μια επιχείρηση, ένα μικρό μπιστρό που έχω φτιάξει. Εκτός κι αν μου γίνει μια πρόταση τόσο ελκυστική όσο ήταν η τελευταία σειρά στην οποία συμμετείχα, “Η εκδρομή”, για την οποία, παρότι ήμουν πιεσμένη λόγω υποχρεώσεων, βρήκα τελικά χρόνο και την έκανα».

Το ταξίδι σας στην τηλεόραση το έχετε χαρεί;

«Θεωρώ ότι ήμουν τυχερή, γιατί δούλεψα»

«Βόμβα» με την αποκάλυψη της Λίνας Σακκά: «Οι γονείς μου χώρισαν, όταν...»

Η Λίνα Σακκά μίλησε πριν καιρό στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για την οικογένεια της, τον χωρισμό των γονιών της και πως την επηρέασε στη ζωή της αλλά και για την εμπειρία που είχε με τον Νίκο Κούρκουλο στην πρώτη της οντισιόν. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Η ηθοποιός που τότε πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Το τέλειο έγκλημα» στο θέατρο Κιβωτός, είχε αναφερθεί στον χωρισμό των δικών της που βίωσε σε πολύ μικρή ηλικία ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει τέσσερα αδέλφια, από την πλευρά της μητέρας της.

Η ίδια αποκάλυψε ότι έζησε και μεγάλωσε με τον πατέρα της όμως μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη μητέρα της.

Επίσης, η Λίνα Σακκά θυμήθηκε την οντισιόν που πέρασε ενώπιον του Νίκου Κούρκουλου ο οποίος είχε δει πόσο αγχωμένη ήταν και της μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για να την καθησυχάσει ενώ τη φίλησε για να της δώσει κουράγιο ώστε να περάσει την οντισιόν.

Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον ρόλο της ως μητέρα αλλά και για την ψυχανάλυση που έκανε για δέκα ολόκληρα χρόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share