Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μάρκος Καραμάνης: Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Λίνας Σακκά - Με τι ασχολείται (photos)

Το ζευγάρι χώρισε πριν ακόμη γεννηθεί ο γιος τους

29 Αυγούστου 2022 10:04
Μάρκος Καραμάνης: Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Λίνας Σακκά - Με τι ασχολείται (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίνα Σακκά ήταν από τις πιο χαρακτηριστικές ηθοποιούς στην ελληνική τηλεόραση στη δεκαετία του 2000, με την ίδια να ξεχωρίζει όχι μόνο για τον ξεχωριστό τρόπο που έπαιζε, μα και για την αψεγάδιαστη ομορφιά της.

Η ηθοποιός γεννήθηκε στην Κύμη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αφού τελείωσε το σχολείο και τις σπουδές, μπήκε στον χώρο της υποκριτικής λαμβάνοντας μέρος σε θεατρικές παραστάσεις αλλά και τηλεοπτικές σειρές. Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το έκανε το 1998, σε ηλικία μόλις 22 ετών, μέσα από τη σειρά του MEGA, Η ζωή που δεν έζησα.

Στο σήμερα, πια, η ηθοποιός έχει αποστασιοποιηθεί από την τηλεόραση κάνοντας θέατρο και ασχολείται περισσότερο με τις επιχειρήσεις εστίασης που διαθέτει. Είναι, ωστόσο, ενεργή στα social media και δεν... καταλαβαίνεις ότι είναι 46 ετών, αφού παραμένει εκθαμβωτική και κούκλα, κάτι που ισχύει και για μια άλλη ηθοποιό που έχει εξαφανιστεί.

Η γνωστή ηθοποιός ήταν ζευγάρι με τον Μάρκο Καραμάνη, με τον οποίο απέκτησε τον μοναχογιό της Μάριο. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν χωρίσει πριν καν γεννηθεί το παιδί τους.

Λίνα σακκά μάρκος καραμάνης

Ο Μάρκος Καραμάνης είναι γυμναστής και συγκεκριμένα ασχολείται με το personal training. Επίσης, την καλοκαιρινή περίοδο, διατηρεί ένα beach bar στη Σκύρο.

Ο γιος τους γεννήθηκε το 2012 και πλέον είναι 10 ετών! Παράλληλα, το ζευγάρι μπορεί να χώρισε, ωστόσο διατηρεί μέχρι σήμερα άριστες σχέσεις.

Μάρκος Καραμάνης

Η ζωή πριν τη μητρότητα

«Πριν γίνω μητέρα, έδινα αξία σε πράγματα που τώρα πια βλέπω ότι δεν έχουν και τόση σημασία. Έπαιρνα κατάκαρδα ό,τι κι αν μου έλεγαν και άφηνα τους άλλους να με πληγώσουν. Από τη στιγμή που απέκτησα τον Μάριο, είναι σαν να με άγγιξε ένα μαγικό ραβδάκι και τώρα πια ούτε θα στενοχωρηθώ αν μάθω ότι με κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη μου ούτε θα φέρω βαρέως κάτι που θα γίνει στη δουλειά, το οποίο συνήθιζα να το κουβαλάω στο σπίτι μου και να το αναλύω με τις ώρες. Έχει τονωθεί η αυτοπεποίθησή μου, ίσως γιατί αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να μείνω υγιής σωματικά και ψυχικά γιατί τώρα πια έχω ένα παιδί. Επίσης, ο Μάριος μου θυμίζει πράγματα που είχα ξεχάσει», είχε πει η Λίνα Σακκά για το πώς την άλλαξε η μητρότητα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share