Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άφησε την Ελλάδα και δεν είναι πια ηθοποιός: Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει η Εριέττα από τα «Μυστικά της Εδέμ»

Παραμένει όπως και τότε... σαγηνευτική - Αυτή είναι η νέα της ζωή

20 Αυγούστου 2022 10:31
Άφησε την Ελλάδα και δεν είναι πια ηθοποιός: Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει η Εριέττα από τα «Μυστικά της Εδέμ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η «παρέα της Φεγγαρόπετρας» στα «Μυστικά της Εδέμ» δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ, ως μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές στην ιστορία του Mega, με αρκετούς ηθοποιούς να περνούν από τη σειρά, που είτε ήδη ήταν γνωστοί είτε έκαναν τότε ένα δυνατό ξεκίνημα.

Ένας από τους βασικούς χαρακτήρες ήταν και η Εριέττα Χατζηβασιλείου, η οποία διεκδικούσε ό,τι ανήκε στον πατέρα της, ψάχνοντας παράλληλα τους δολοφόνους του. Ο ρόλος γνώρισε, φυσικά, πολλές φορές απρόσμενη τροπή και η ίδια κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό.

Το ρόλο αυτόν είχε ενσαρκώσει η εντυπωσιακή Μάντυ Λάμπου, μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς που έχουν εμφανιστεί στην τηλεόραση. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι πρώτα δούλεψε ως μοντέλο, αλλά τελικά την κέρδισε η υποκριτική, ωστόσο τώρα είναι εξαφανισμένη, με μια άλλη ηθοποιό που θαυμάσαμε στο παρελθόν σε σειρά του Μεγάλου Καναλιού να παραμένει επίσης πανέμορφη.

Η όμορφη Μάντυ σήμερα έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα, αλλά και την καριέρα της στην υποκριτική, και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στο μεγάλωμα της κορούλας της. «Πώς κι έτσι; Πώς και με θυμηθήκατε; Λείπω χρόνια από την Ελλάδα!» ήταν η αντίδραση στην τελευταία της συνέντευξη στην Espresso. «Τα τελευταία χρόνια ζω στην Ιταλία με τον σύζυγό μου που είναι Ιταλός κι έχω κάνει και παιδάκι!» μας λέει, με τον ενθουσιασμό να διαδέχεται την έκπληξη.

Μάντυ Λάμπου σήμερα

Η ζωή, η πορεία και η νέα πραγματικότητα της Μάντυς Λάμπου

Η Μάντυ γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου και από το 1997 έως το 2000 παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και στο Στούντιο «Το θέατρο των αλλαγών». Εχει σπουδάσει επίσης φωνητική και τραγούδι με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, ενώ στο διάστημα 1998 με 2000 ήταν και μέλος του μουσικού συγκροτήματος EXIS. Εργάστηκε ως ηθοποιός στο θέατρο και την τηλεόραση, και ασχολήθηκε και με τη μεταγλώττιση, το σπικάζ και τη μετάφραση.

Ο πρώτος ρόλος της ήταν το 2000, στη σειρά του ΑΝΤ1 «Πρωτοσέλιδος μπελάς», και ακολούθησε το «Φιλί ζωής», η σειρά όμως μέσα από την οποία ξεχώρισε ήταν η «Βέρα στο δεξί» (2004-2007). Στη συνέχεια συμμετείχε σε διάφορες άλλες τηλεοπτικές δουλειές, όπως οι «Επτά θανάσιμες πεθερές», «Εντιμότατοι κερατάδες», «Το κόκκινο δωμάτιο», «Αληθινοί έρωτες» κ.ά. Το σίριαλ, ωστόσο, που την έκανε ευρέως γνωστή είναι τα «Μυστικά της Εδέμ», όπου υποδυόταν την Εριέττα. Το 2011, που ολοκληρώθηκε η δημοφιλής σειρά -ύστερα από τρία χρόνια-, η Μάντυ άφησε πίσω της την ηθοποιία για να ανοίξει με τον Ιταλό σύζυγό της Αντρέα Σεράνι εστιατόριο-πιτσαρία στην Καισαριανή.

«Τον Ιταλό σύντροφό μου, τον Αντρέα, τον γνώρισα εντελώς τυχαία, πηγαίνοντας για πρώτη φορά ένα ταξίδι στην Ιταλία, μαζί με τη φίλη μου Κλέλια Ρένεση. Μέσω των φίλων της Κλέλιας που ζουν εκεί βρεθήκαμε ένα βράδυ για φαγητό μεγάλη παρέα κι έτσι γνωριστήκαμε. Τον πρώτο καιρό της σχέσης μας πήγαινα εγώ πιο συχνά στην Ιταλία και μετά ήρθε κι εκείνος για διακοπές στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Για αρκετό χρονικό διάστημα ήμασταν και οι δύο στο πηγαινέλα. Τώρα όμως εκείνος έχει έρθει εδώ στην Ελλάδα μόνιμα και μένουμε μαζί. Ο έρωτάς μας δεν ήταν αυτό που λέμε κεραυνοβόλος. Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που συμβαίνει αυτό το ανεξήγητο, να είσαι με έναν άνθρωπο που νιώθεις σαν να τον ξέρεις χρόνια και είναι γραφτό να είστε μαζί» είχε πει λίγα χρόνια πριν στο «Πρωινό mou» στο Mega για τη σχέση ζωής με τον σύζυγό της. Από τότε δεν την ξαναείδαμε στην τηλεόραση, αλλά ούτε και στο θέατρο… Κι αυτό γιατί το κορίτσι με το πρόσχαρο χαμόγελο, για το οποίο οι συνάδελφοί του είχαν μόνο καλά λόγια, ακολούθησε τον έρωτα! Σήμερα η Μάντυ ζει με τον σύζυγό της Αντρέα και την κόρη τους στην πατρίδα του. «Ο σύζυγός μου είναι Ιταλός κι έτσι τα τελευταία χρόνια αποφασίσαμε να μείνουμε μόνιμα στην Ιταλία. Εχω κάνει λίγα πράγματα κι εδώ ως ηθοποιός, αλλά κυρίως ασχολούμαι με την οικογένειά μου! Είμαι μητέρα μιας κορούλας δυόμισι ετών κι έχω αφοσιωθεί σε αυτό. Στον άντρα μου και στο παιδί μου!» δηλώνει στην «Espresso» και προσθέτει: «Είμαι ευτυχισμένη! Η ζωή εδώ είναι πολύ ωραία, αλλά δεν σου κρύβω ότι μου λείπει η Ελλάδα πάρα πολύ! Ευτυχώς πηγαινοερχόμαστε συχνά στην πατρίδα. Το να επιστρέψουμε μόνιμα δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας. Ισως έπειτα από χρόνια, αλλά προς το παρόν δεν το σκεφτόμαστε» αναφέρει.

Η κορούλα της, φυσικά, από τότε που είχε κάνει τη δήλωση έχει μεγαλώσει και σήμερα είναι στα 6.5. Η Μάντυ, από την πλευρά της, παραμένει εντυπωσιακή, όπως τον καιρό που σαγήνευε την οθόνη.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share