Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Οικογενειακό σκάνδαλο για την Αθηνά Ωνάση – Άγρια κόντρα χωρίς τέλος!

Η κίνηση της «χρυσής» κληρονόμου που έφερε θύελλα αντιδράσεων

27 Μαρτίου 2023 08:38
Οικογενειακό σκάνδαλο για την Αθηνά Ωνάση – Άγρια κόντρα χωρίς τέλος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκάνδαλο ολκής μοιάζει να υπάρχει στην οικογένεια της Αθηνάς Ωνάση, με την κόντρα να μοιάζει άγρια και χωρίς τέλος, μην καταφέρνοντας ποτέ να γεφυρωθεί το χάσμα, ενώ πρόσφατα υπήρξε για την ίδια αγωνία λόγω «κατάρρευσης».

Η Αθηνά Ωνάση έκανε, συγκεκριμένα, κατά το παρελθόν αρνητική εντύπωση με την απουσία της από τον λαμπερό γάμο του ετεροθαλούς αδελφού της, Έρικ Κριστόφ Ρουσέλ με την εκλεκτή της καρδιάς του, Αλία Μαλινόφσκαγια, που έγινε στη Ρωσία.

Ο Eric-Christophe Rοussell είναι μόνο μερικούς μήνες νεότερος από την Αθηνά Ωνάση. Η γέννησή του ήταν τότε σκάνδαλο, καθώς ο Thierry Russell παντρεύτηκε τη Χριστίνα όταν είχε παιδί με την Marianne Landhage.

οικογένεια Αθηνάς Ωνάση αδέρφια

Στα φωτογραφικά καρέ που μοιράστηκαν μέλη της οικογένειας στο Instagram, η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση, δεν φαίνεται πουθενά. Απουσιάζει και από την επίσημη οικογενειακή φωτογραφία, όπου όλη η οικογένεια πόζαρε μαζί μετά το πέρας της γαμήλιας τελετής.

Aξίζει να σημειωθεί ότι η Alia Malinovskaya ζήτησε από τον Erik-Kristof’s Russell να έχει μεταφραστές τόσο στη ρεσεψιόν όσο και στο μυστήριο, ώστε οι οικογένειες να μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Πολλοί θεωρούν, όπως αναφέρει η Espresso, ότι ο πάγος ανάμεσα στην οικογένεια Ρουσέλ και την Αθηνά παραμένει, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι δεν μπόρεσε να είναι εκεί λόγω υποχρεώσεων.

«Σταμάτα να συμπεριφέρεσαι σαν…» – Άγριος καβγάς για την Αθηνά Ωνάση

Άγριος ήταν ο καβγάς για την Αθηνά Ωνάση, με την κληρονόμο να έχει αναπτύξει μια φοβερή κόντρα με πολύ κοντινό της πρόσωπο, η οποία όσο περνούσαν τα χρόνια γινόταν ολοένα εντονότερη.

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τον πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ, με τους δύο να έρχονται πολύ συχνά στα «μαχαίρια». Αφορμή δεν αποτέλεσε άλλη, από την κληρονομιά της Αθηνάς, της οποίας ο πατέρας της ήθελε πάντα να είναι διαχειριστής.

Η συμπεριφορά του απέναντί της και η προσπάθεια να αποτελέσει μέρος της κληρονομιάς της από τα 18 της χρόνιας, σε συνδυασμό με τις αντιθέσεις του στη σχέση με τον Ντόντα, συναποτέλεσαν αρκετούς λόγους για τη διαμάχη, σύμφωνα με τον Αλέξη Μανθεάκη.

Όπως είχε αναφέρει ο τελευταίος πριν φύγει από τη ζωή, η Αθηνά Ωνάση είχε «ατσαλωθεί» από όλες αυτές τις κόντρες και, για αυτό το λόγο, έγινε ένας πολύ σκληρός άνθρωπος. Χαρακτηριστική περίπτωση ήταν εκείνη, όπου ζήτησε ειδικό πάσο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Ρουσέλ να της λέει, ότι φέρεται σαν πριγκίπισσα.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share