Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Θα με σκοτώσουν!»: Τρόμος για την Αθηνά Ωνάση

Τι είχε αποκαλύψει ο δικηγόρος της;

8 Μαρτίου 2023 10:04
«Θα με σκοτώσουν!»: Τρόμος για την Αθηνά Ωνάση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετές είναι οι ανησυχίες της Αθηνάς Ωνάση, σχετικά με τη ζωή της. Μάλιστα, πριν καιρό, ο δικηγόρος της είχε αποκαλύψει ότι φοβάται για δολοφονική επίθεση.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος και φίλος της οικογένειας Ωνάση, Γιώργος Λένος, είχε μιλήσει και είχε αποκαλύψει πράγματα που δεν ξέραμε για τη χρυσή κληρονόμο. Ειδικότερα, είχε τονίσει ότι η Αθηνά Ωνάση φοβάται ότι θα τη σκοτώσουν.

«Θα με σκοτώσουν!»: Τρόμος για την Αθηνά Ωνάση

Αυτό την κάνει -όπως είχε πει ο ίδιος- απόμακρη και αντιπαθητική. Δε συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες -διαβάστε εδώ τις απαιτήσεις που είχε για να έρθει στη χώρα- και δε θέλει να έχει τίποτα που να της θυμίζει την Ελλάδα. Τέλος, οι φόβοι της έχουν γίνει γνωστοί και από τον ξένο τύπο, ο οποίος αναφέρει ακριβώς το ίδιο.

Αθηνά Ωνάση: Οι εφιαλτικές στιγμές και η απόπειρα αυτοκτονίας

Τραγικές στιγμές είχε ζήσει η Αθηνά Ωνάση, η οποία είχε βρεθεί ένα βήμα πριν από την αυτοκτονία, όπως είχαν μαρτυρήσει άτομα του στενού της περιβάλλοντος.

Αδιαμφισβήτητα η Αθηνά Ωνάση, τα τελευταία χρόνια βίωσε μια… άσχημη κατάσταση. Η χρυσή κληρονόμος έβλεπε την προσωπική της ζωή να φιγουράρει σε περιοδικά και ιστοσελίδες, με τις αποκαλύψεις για τον πρώην της να σοκάρουν.

Συγκεκριμένα, τα τελευταία χρόνια είχαν γραφτεί πολλά για το τι μπορεί να έχει συμβεί για το χωρισμό της. Ωστόσο, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Αλβάρο απάτησε την Αθηνά με όμορφη Ισπανίδα, με την οποία βέβαια είναι και παντρεμένος με παιδί πια.

«Θα με σκοτώσουν!»: Τρόμος για την Αθηνά Ωνάση

Από την άλλη, υπάρχουν και οι φήμες πως η Αθηνά ζήτησε από τον πρώην σύζυγό της να απομακρυνθεί από κοντά της τόσο ο ίδιος, όσο και η κόρη του, καθώς πίστευε πως πάσχει από τον σύνδρομο ξαφνικού θανάτου. Μάλιστα, ένα τελευταίο γεγονός που τη στιγμάτισε ήταν ο θάνατος του αλόγου που αγόρασε το ζευγάρι στην κόρη του ολυμπιονίκη, Βίβιαν.

Την ώρα που όλοι αναρωτιόντουσαν ποια ήταν η κατάσταση της Αθηνάς, την αποκάλυψη κατάφερε να φέρει στο φως της δημοσιότητας ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος. Ο δημοσιογράφος, ήταν ο βιογράφος και στενός φίλος του Αριστοτέλη Ωνάση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση: "Η Αθηνά θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της, γι’ αυτό και περιστοιχίζεται από τους σωματοφύλακες της 24 ώρες το εικοσιτετράωρο".

Τέλος, στο εν λόγω δημοσίευμα αναφερόταν πως, ο Αλβάρο ήθελε να κάνουν παιδί, ενώ η Αθηνά θεωρούσε πως το είδος της δεν πρέπει να συνεχιστεί: "Οι ρίζες των Ωνάσηδων πρέπει να εκλείψουν, γιατί φέρουν μέσα τους μια κατάρα αρχαίας τραγωδίας".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share