Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Κασσελάκης για τον γάμο με Τάιλερ: «Δε θα είναι κρητικό γλέντι με 1000 άτομα, δεν ταιριάζει στην προσωπικότητά μας» (video)

«Είμαστε πιο βαρετοί απ’ αυτό που φαίνεται»

30 Απριλίου 2024 13:10
Κασσελάκης για τον γάμο με Τάιλερ: «Δε θα είναι κρητικό γλέντι με 1000 άτομα, δεν ταιριάζει στην προσωπικότητά μας» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Τον Στέφανο Κασσελάκη υποδέχθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (30/4) η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τον γάμο του με τον Tyler McBeth στην Κρήτη το καλοκαίρι.

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: «Είμαι και ηγέτης, είμαι και για μπύρες» - Οι σκέψεις του για τη θρησκεία και την οικογένειά του στο μέλλον

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε: «Θα ξαναπαντρευτούμε με τον Τάιλερ στην Κρήτη. Θα είναι μια μικρή τελετή, συμβολική για τις οικογένειές μας και τους στενούς μας φίλους. Μέχρι εκεί. Θα γίνει το τελετουργικό κομμάτι. Το επίσημο έχει γίνει…

Θέλουμε να πούμε ένα ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε όλα αυτά τα χρόνια της κοινής μας ζωής, και στις οικογένειές μας με έναν μικρό γάμο… Δε θα είναι κρητικό γλέντι με 1000 άτομα. Έτσι κι αλλιώς, αυτό δεν ταιριάζει στην προσωπικότητά μας. Είμαστε πολύ πιο βαρετοί απ’ αυτό που νομίζεις. Θέλουμε κάτι πολύ πιο οικογενειακό και ζεστό. Γι’ αυτό και δε με πειράζει να παρουσιάζω τα πάντα, γιατί είμαι απλός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share