Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Αντίο στα άλατα: Πάρτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και οι βρύσες θα αστράφτουν σαν καινούργιες

Δώστε βάση!

30 Απριλίου 2024 14:28
Αντίο στα άλατα: Πάρτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και οι βρύσες θα αστράφτουν σαν καινούργιες
Πηγή φωτογραφίας: Unsplash
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολυεργαλείο το αλουμινόχαρτο:Τα συσσωρευμένα άλατα σε νεροχύτες, βρύσες και λούκια είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο σε κάθε έναν που θέλει να βλέπει ένα περιποιημένο και καθαρό περιβάλλον. Αυτοί οι επίμονοι λεκέδες όχι μόνο βλάπτουν την γυαλισμένη εμφάνιση της βρύσης μας αλλά μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να αφαιρεθούν χωρίς σκληρά χημικά. Ωστόσο, μια εναλλακτική λύση χωρίς χημικά κάνει θαύματα: χρησιμοποιώντας αλουμινόχαρτο για να τρίψεις και να γυαλίσεις τους λεκέδες!

Ας δούμε τι προτείνει το theissue.gr!

Επί την ευκαιρία δείτε έναν άλλο τρόπο να καθαρίσετε τα άλατα στο μπάνιο.

Πώς θα αφαιρέσεις τα άλατα με το αλουμινόχαρτο

Πάρτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και οι βρύσες θα αστράφτουν σαν καινούργιες
Πηγή φωτογραφίας : Unsplash

Ξεκίνα σκίζοντας ένα φύλλο αλουμινόχαρτου, διασφαλίζοντας ότι η γυαλιστερή πλευρά είναι στραμμένη προς τα έξω. Μπορείς να το τσαλακώσεις σε μπάλα για εύκολο χειρισμό ή να το διπλώσεις σε ένα μικρό, πολυστρωματικό τετράγωνο (με τρία έως τέσσερα στρώματα) για να ενισχύσεις την αντοχή του και να αποφύγεις το σκίσιμο. Μόλις το αλουμινένιο εργαλείο σου είναι έτοιμο, βρέξε το με νερό.

Στη συνέχεια, τρίψε απαλά τους λεκέδες από σκληρό νερό χρησιμοποιώντας το υγρό αλουμινόχαρτο. Ενώ το αλουμίνιο είναι πιο μαλακό από το χρώμιο και το μέταλλο και δεν είναι πιθανό να χαράξει την επιφάνεια της βρύσης, είναι καλύτερο να τρίψεις ελαφρά για να αποφύγεις οποιαδήποτε ζημιά.

Εάν το αλουμινόχαρτο αρχίσει να στεγνώνει, απλώς βρέξτο ξανά. Αν χάσει την υφή του μετά από παρατεταμένη χρήση, αντικατάστησέ το με ένα φρέσκο ​​κομμάτι.



 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share