Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Φωτογραφία σοκ της Αθηνάς Ωνάση: Μάχη με την νευρική ανορεξία (photo)

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις

14 Μαρτίου 2023 13:44
Φωτογραφία σοκ της Αθηνάς Ωνάση: Μάχη με την νευρική ανορεξία (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια φωτογραφία σοκ της Αθηνάς Ωνάση που έρχεται από το παρελθόν προκαλεί έντονη ανησυχία! Έδινε κρυφά μάχη με την νευρική ανορεξία;

Η «χρυσή κληρονόμος» πέρασε μία από τις χειρότερες περιόδους της ζωής της με το διαζύγιο με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο και τις φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις του τελευταίου απ’ ότι φαίνεται έχουν κοστίσει ψυχολογικά στην εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο πόλεμος που ακολουθεί σε αυτό το πολύκροτο διαζύγιο που φτάνει μέχρι και να διεκδικεί ο Αλβάρο μέρος από την περιουσία της Αθηνάς αλλά και την «λυτρωτική» χαρά που δεν χάνει ευκαιρία να επιδεικνύει ο ίδιος στα social media, φαίνεται πως έχουν γονατίσει την Αθηνά Ωνάση. Με την ευκαιρία, δείτε πόσα χρήματα πήρε ο Ντόντα μετά το διαζύγιο.

Η φωτογραφία με την Ιωάννα Μαρινοπούλου σε παλαιότερο Monaco Yacht Show φούντωσε τα σενάρια που θέλουν την Αθηνά να ακροβατεί επικίνδυνα με την ανορεξία.

Δείτε την σοκαριστική φωτογραφία:

Αθηνά Ωνάση νευρική ανορεξία

Κόλαφος η Αθηνά Ωνάση: Αυτοί είναι οι όροι που έθεσε για να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Η Αθηνά Ωνάση έχει πάνω από 10 χρόνια να βρεθεί στην Ελλάδα, όμως κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό πως θα αλλάξει, καθώς έθεσε όρους για να επιστρέψει. Όπως θα διαβάσετε παρακάτω η λίστα με τις απαιτήσεις της είναι κόλαφος! Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο νέος της σύντροφος μετά τον Αλβάρο.

Η «χρυσή» κληρονόμος, σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν», έχει ήδη δώσει λίστα με τις απαιτήσεις της.

Η Αθηνά Ωνάση φέρεται να ζητά πολυτελή κατοικία στα Μεσόγεια, η οποία θα είναι απομονωμένη από τα άλλα οικήματα.

Η Αθηνά Ωνάση επιστρέφει στην Ελλάδα

Να κυκλοφορεί με θωρακισμένο τζιπ μεγάλου κυβισμού με φιμέ τζάμια, να έχει πολλούς ιδιωτικούς φρουρούς στο πλευρό της όλο το 24ωρο και να μη διαρρεύσουν φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή.

Η τελευταία της επίσκεψη στη χώρα μας είχε γίνει πριν από 16 χρόνια, όταν είχε έρθει μαζί με τον τότε σύζυγό της Αλβάρο για ιππικούς αγώνες, όπου είχε αγωνιστεί με το ελληνικό εθνόσημο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share