Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Υπήρχε ένα μυστικό του Αριστοτέλη που ήθελε να ξεφορτωθεί: Η βίλα στην Ελλάδα που η Αθηνά Ωνάση πούλησε άρον άρον

Από τα πιο ζηλευτά οικήματα που υπάρχουν

19 Δεκεμβρίου 2022 08:10
Υπήρχε ένα μυστικό του Αριστοτέλη που ήθελε να ξεφορτωθεί: Η βίλα στην Ελλάδα που η Αθηνά Ωνάση πούλησε άρον άρον
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση αποφάσισε να αφήσει πίσω της μια μεγάλη περιουσία του Αριστοτέλη, πουλώντας τα πάντα, κυρίως δε όσα αφορούσαν την Ελλάδα, με την οποία δεν ήθελε να έχει σχέση, κάτι που έχει τονίσει με κάθε τρόπο ειδικά για τον παππού της.

Η συγκεκριμένη έπαυλη είχε μεταβιβαστεί στην κόρη της Καλλιρόης Πατρονικόλα, Μαριλένα, η οποία την πούλησε στον εφοπλιστή Ευάγγελο Πιτσιόλη. Το εν λόγω ακίνητο, έχει λάβει ριζική ανακαίνιση, ενώ τους τελευταίους μήνες ενοικιάζεται έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού.

Η τρομερή βίλα που βγήκε στο «σφυρί» με τα... μυστικά του Ανδρέα

Έχει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, συνολικό εμβαδό 823 τ.μ και εκτείνεται σε παραλιακό οικόπεδο 5 στρεμμάτων με πανοραμική θέα στον Σρωνικό. Υπάρχει, επίσης, πισίνα και τεχνητή λίμνη, διαθέτει μεγάλο καθιστικό, 7 μάστερ κρεβατοκάμαρες και playroom. Ακόμη, υπάρχει γυμναστήριο, εκκλησάκι και ένα ξεχωριστό κτίσμα με δύο υπνοδωμάτια για το προσωπικό.

Αθηνά Ωνάση βίλα στο Λαγονήσι

Η Αθηνά Ωνάση έμεινε στην συγκεκριμένη έπαυλη το 1999, όταν είχε επισκεφθεί την Ελλάδα, για τον γάμο του εξαδέλφου της Γιώργου Δράκου, γιου της Μαριλένας Πατρονικόλα.

Αθηνά Ωνάση βίλα στο Λαγονήσι στο σφυρί

Στη βίλα «Εartha», όπως ονομάζεται, κρύφτηκε κι ο απαγορευμένος έρωτας του Ανδρέα Παπανδρέου με την Μαριλένα Πατρονικόλα, όπως αναφέρει στο βιβλίο της «Έρωτας και Εξουσία» η Μαργαρίτα Παπανδρέου. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε από την πλευρά της Μαριλένας Πατρονικόλα.

Αθηνά Ωνάση βίλα στο Λαγονήσι πώληση

Η είδηση ότι η έπαυλη διατίθεται προς πώληση, όπως αναφέρει το περιοδικό Λοιπόν, έχει φτάσει μέχρι τη Νέα Υόρκη, κάνοντας πλούσιους ομογενείς να εκδηλώνουν το έντονο ενδιαφέρον τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share