Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Δε σταματούν τα δυσάρεστα στην ασθένεια της Κέιτ Μίντλετον: Ατελείωτος θρήνος στο Μπάκιγχαμ, το μοιράστηκε και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ

Το τραγικό συμβάν που «βύθισε» στη θλίψη όλη τη Βρετανία

26 Μαΐου 2024 12:56
Δε σταματούν τα δυσάρεστα στην ασθένεια της Κέιτ Μίντλετον: Ατελείωτος θρήνος στο Μπάκιγχαμ, το μοιράστηκε και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κατάσταση δεν είναι και η πιο ευχάριστη εδώ και καιρό στο βρετανικό παλάτι, με το Βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον να παλεύουν απέναντι στον καρκίνο, την ίδια στιγμή που ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ επιχειρεί, αναλαμβάνοντας τα δημόσια του καθήκοντα, να παρουσιάσει συγκρατημένα σημάδια ελπίδας για την αντιμετώπιση της ασθένειας και από τους δύο, αν και η κατάσταση στην εκάστοτε περίπτωση μοιάζει να είναι διαφορετική.

Οι τελευταίες ώρες, πάντως, μόνο εύκολες δεν είναι για το πριγκιπικό ζευγάρι, που μοιράστηκε τη θλίψη του με το κοινό για ένα τραγικό συμβάν, που έλαβε τόπο στην χώρα τους κι έχει «βυθίσει» στο πένθος όλη τη Βρετανία, επομένως και τη βασιλική της οικογένεια.

Η είδηση που έφερε θρήνο στο πριγκιπικό ζευγάρι και σε όλη τη Βρετανία

Συγκεκριμένα, ένα από τα αεροσκάφη που πραγματοποίησαν χθες (25/5) επιδείξεις για τη Μάχη της Βρετανίας στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, συνετρίβη με αποτέλεσμα το θάνατο του πιλότου. Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν για το τραγικό συμβάν περίπου στις 13:20 του Σαββάτου, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για ανάμειξη μονάχα του πιλότου στο περιστατικό.

Οι έρευνες συνεχίζονται και το πριγκιπικό ζευγάρι θέλησε, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, να τοποθετηθεί για αυτή την πολύ δυσάρεστη είδηση. Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι ο Ουίλιαμ έμαθε τα τραγικά νέα, μόλις τελείωσε η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο Αγγλίας, όπου και παρέστη.

«Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι στο άκουσμα αυτής της είδησης. Οι σκέψεις μας είναι στους οικείους του πιλότου, την ημέρα μνήμης της Μάχης της Βρετανίας και όλη τη βρετανική αεροπορία», αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του ζεύγους.

Η ανακοίνωση Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπα Ουίλιαμ για το αεροπορικό δυστύχημα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share