Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

«Βόμβα» από Άννα Αδριανού: «Όταν η Μαλβίνα Κάραλη αρρώστησε δεν...»

Οι δυο τους είχαν πολύ στενή σχέση

18 Νοεμβρίου 2022 10:11
«Βόμβα» από Άννα Αδριανού: «Όταν η Μαλβίνα Κάραλη αρρώστησε δεν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον μέντορά της, την Μαλβίνα Κάραλη, είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό η Άννα Αδριανού, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ». Με την ευκαιρία, δείτε τι είχε αποκαλύψει για εκείνη το Λάκης Λαζόπουλος.

Έχετε αποκαλέσει τη Μαλβίνα Κάραλη μέντορά σας. Τι κρατάτε από εκείνη;

«Ήταν πολύ στενή μου φίλη, μέναμε κοντά και υπήρξε μέντοράς μου, γιατί με στήριξε και με βοήθησε. Εκείνη με παρότρυνε να γράψω, μου σύστηνε βιβλία να διαβάσω, με έμαθε να μαγειρεύω, με έμαθε πολλά πράγματα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, όταν εγώ είχα έγνοιες, επειδή είχαμε την ίδια μέρα γενέθλια, στις 2 Φεβρουαρίου, μου έβγαζε μπροστά τα αστρολογικά και μου έλεγε »να βρε παιδί μου, ότι καλό συμβαίνει σε εμένα θα συμβεί και σε εσένα»» είπε.

 Άννα Αδριανού Μαλβίνα Κάραλη

Όταν έμαθε ότι η Μαλβίνα αρρώστησε

«Όταν η Μαλβίνα αρρώστησε, εγώ δεν το είχα μάθει εγκαίρως, γιατί είχαμε χαθεί εκείνη την περίοδο. Όταν το έμαθα, τρελάθηκα. Επικοινώνησα μαζί της και της λέω »είναι δυνατόν; Αρρώστησες, περνάς τέτοιο πρόβλημα και δεν μου είπες τίποτα;». Μου απαντάει »μα τι να σου πω; Κάθε φορά σου έλεγα πως ότι συμβαίνει σε εμένα θα συμβεί και σε σένα. Τι θέλεις; Να σε κάνω να τρέχεις για προληπτικές εξετάσεις στον Άγιο Σάββα;». Αυτό τα λέει όλα».

Το τραγικό τέλος της Μαλβίνας Κάραλη

Η Μαλβίνα Κάραλη ήταν «αυτό που θέλεις να έχεις δίπλα σου, από όλες τις απόψεις», «μια επαναστάτρια της δεκαετίας του ‘90», αναφέρει ο ραδιοφωνικός παραγωγός και πρώην ποδοσφαιριστής Γιώργος Μύρτσος.

«Θεοποιούσε τον έρωτα και τον απομυθοποιούσε, όταν ήταν να τελειώσει», αναφέρει στο IDOLS η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

«Δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς έρωτα», αναφέρει η ξαδέρφη της Βίκυ Σιδηροπούλου.

«Η Μαλβίνα ήταν Σταρ» αναφέρει ο Γιώργος Χρονάς, συγγραφέας, εκδότης, ραδιοφωνικός παραγωγός και φίλος της Μαλβίνας.

«Είχε τεράστια εσωτερική δύναμη και τσαμπουκά αληθινό. Ένιωθα ότι μπορούμε να κεντήσουμε πάνω στο χιούμορ μαζί» αναφέρει ο φίλος της, Λάκης Λαζόπουλος.

Η διαδρομή ενός πραγματικού ειδώλου που έγινε σύμβολο, που γαργαλούσε τα στερεότυπα και άφησε το στίγμα της σε μια ολόκληρη εποχή.

Ο εκδότης βιβλίων και ραδιοφωνικός παραγωγός, Γιώργος Χρονάς, μίλησε για την γνωριμία τους και την περίοδο που έμαθε για την αρρώστιά της: «Κατά σύμπτωση ήμουν και στην τελευταία της εκπομπή, πριν φύγει για τη Νέα Υόρκη.

Ήρθαν δύο κορίτσια και την έβαφαν στην κουζίνα του σπιτιού μου, όπου έγινε το γύρισμα και είπε είμαι άρρωστη και θα φύγω στην Αμερική. Τής έλεγαν δεν έχεις τίποτα, θα συνέλθεις και θα γυρίσεις καλά.

Η Λούλα Αναγνωστάκη μού είπε ότι γύρισε χωρίς νεφρά, της είχαν ρίξει πολλή ραδιενέργεια για να την κάνουν καλά και μάλλον τής τα ακύρωσαν. Είχε έρθει σπίτι μου να κάνουμε εκπομπή για τον Άγιο Βαλεντίνο».

«Ήταν μια πληθωρική προσωπικότητα. Είχε ταλέντο, είχε γενναιότητα, είχε θάρρος και ανθρωπιά. Τα έδινε όλα στη δουλειά της αλλά και στους ανθρώπους που αγαπούσε», αναφέρει η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρέσβειρα καλής θελήσεως UNESCO, πρόεδρος του ιδρύματος Μαριάννα Βαρδινογιάννη και του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο EΛΠΙΔΑ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share