Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Μετανιωμένη η Ελένη Μενεγάκη: Ο λόγος που ζήτησε συγγνώμη από τη μητέρα της στον αέρα της εκπομπής

Τι συνέβη;

18 Νοεμβρίου 2022 09:37
Μετανιωμένη η Ελένη Μενεγάκη: Ο λόγος που ζήτησε συγγνώμη από τη μητέρα της στον αέρα της εκπομπής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Ελένη Μενεγάκη είχε αγωνία να προλάβει για να βγει στην εκπομπή της και η κάμερα την τσάκωσε την ώρα που ετοιμαζόταν… ενώ λίγα λεπτά αργότερα ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη μαμά της, τη Ζέτα Μισόκαλου. Τι συνέβη;

Αρχικά ανέφερε η παρουσιάστρια: «Εδώ είμαστε. Τι ωραία ρε παιδί μου να μην έχεις αυτή την αγωνία όταν λες καλησπέρα σας και να μην έχεις αγωνία «τρέχω, τρέχω για να φτάσω στο πλατό» και όταν το πλατό σου είναι ένα βήμα, τι χαρά! Σας ευχαριστώ πολύ για την τύχη που έχω» και έκλεισε την πόρτα του καμαρινιού της!

Στη συνέχεια πήγε κοντά στον σεφ, Γιώργο Τσούλη και δεν δίστασε να πει ότι σκοπεύει να κάνει τα γιουβαρλάκια του μιας και τα δοκίμασε και της άρεσαν.

Μέχρι πρότινος έκανε τη συνταγή της μαμάς της, της κυρίας Ζέτα, τώρα όμως θα φτιάξει τα γιουβαρλάκια του Τσούλη και ζήτησε συγγνώμη από τη μαμά της!

«Mητέρα συγγνώμη! Τα γεμιστά σου δεν υπάρχουν, τα γιουβαρλάκια σου δεν υπάρχουν αλλά τα γιουβαρλάκια του Τσούλη είναι πιο δυνατά…. Συγγνώμη. Είναι πολύ τιμητικό Γιώργο γιατί σαν τη μαγειρική της μαμάς μου… δεν βάζω κανέναν παραπάνω»!

Δείτε το βίντεο

Το έκανε γνωστό δημόσια μετά από χρόνια: Η άγνωστη σχέση της Ελένης Μενεγάκη με την Κάτια Δανδουλάκη

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε την περασμένη Πέμπτη (10/11) την Κάτια Δανδουλάκη και οι δυο τους είχαν μια ενδιαφέρουσα κουβέντα στον αέρα του Mega.

Η παρουσιάστρια, στην τηλεοπτική τους συνάντηση, θέλησε να πει το δικό της «ευχαριστώ» στην ηθοποιό, γιατί όπως είπε, παρουσιαζόταν στις εκπομπές της, όταν την καλούσαν, στα πρώτα βήματα της ίδιας στον χώρο.

Το «ευχαριστώ» της Μενεγάκη και η απάντηση της Δανδουλάκη

«Τα λέμε από την πρώτη μου χρονιά στον “Πρωινό Καφέ”. Σε ευχαριστώ γιατί εσύ παρόλο που ήσουν top, ήσουν η “Κάτια Δανδουλάκη”, ερχόσουν πάντα στα καλέσματα και ήσουν ο πιο εύκολος, ευγενικός, γλυκός άνθρωπος. Σχεδόν με βοηθούσες, διότι είχα τρακ απέναντί σου. Ήσουν γλυκός άνθρωπος, ερχόσουν με καλή πρόθεση, δεν ξέρω μέσα σου εάν σκεφτόσουν, “Τώρα, τι θα πούμε με αυτό το κορίτσι που τώρα ξεκινάει;”. Είμαι σίγουρη ότι σκεφτόσουν να με κάνεις να νιώσω χαλαρά για να έχουμε μία ωραία κουβέντα» είπε η Ελένη Μενεγάκη στην ηθοποιό.

«Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν, γιατί δεν μπορώ να δημιουργήσω τίποτα εάν δεν είμαι μέσα σε αγκαλιά. Όταν αισθάνομαι αρνητική κατάσταση δίπλα μου, αχρηστεύομαι. Αποφάσισα ό,τι αρνητικό να φεύγει από την ζωή μου και να δημιουργώ μόνο θετικές καταστάσεις.

Για παράδειγμα, πολύς κόσμος μετά την παράσταση θέλει να του δώσω αυτόγραφο. Σκέφτομαι ότι εάν ήμουν παιδάκι και περίμενα με λαχτάρα ένα αυτόγραφο, και μου έλεγαν “δεν δίνει”… Δεν θέλω να κόψω τα όνειρα κανενός, γιατί δεν θα ήθελα να μου το κάνουν. Ζω με όνειρα» απάντησε από την μεριά της η Κάτια Δανδουλάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share