Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Μυστήριο με την υγεία της Κατερίνας Καινούργιου: Τα περιστατικά στον αέρα και η έντονη ανησυχία

Τι συμβαίνει τελικά με την όμορφη παρουσιάστρια;

3 Οκτωβρίου 2022 09:53
Μυστήριο με την υγεία της Κατερίνας Καινούργιου: Τα περιστατικά στον αέρα και η έντονη ανησυχία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει κρύψει ποτέ το γεγονός, ότι η κορυφή της πρωινής ζώνης την έχει ποτίσει με πίεση μέσα στα χρόνια, κάτι που έχει επιφέρει αρκετές φορές ανησυχία για την υγεία της.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, στην τελευταία της εκπομπή την Παρασκευή (30/9), δεν είχε νιώσει πολύ καλά και προκάλεσε αναστάτωση. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, οι τόνοι ανέβηκαν και υπήρξε μια μικρή αναταραχή στο πλατό με ένα θέμα περί καλλιστείων και μιας δικαστικής διαμάχης.

Η ένταση που δημιουργήθηκε ενόχλησε την Κατερίνα Καινούργιου η οποία πήγε αμέσως σε break.

Αφού επέστρεψε με νέο θέμα, η παρουσιάστρια ήταν φανερά δυσαρεστημένη από το περιστατικό που προηγήθηκε και ενιωσε μια αδιαθεσία.

Συγκεκριμένα, η ίδια ζαλίστηκε και αυτός ήταν κι ο λόγος να ανησυχήσουν οι συνεργάτες της.

«Παιδιά συγνώμη ζαλίζομαι πάρα πολύ σήμερα, δεν ξέρω είναι η βαβούρα, είμαι εγώ δεν ξέρω, δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και αμέσως ο Γρηγόρης Γκουντάρας ζήτησε να της φέρουν χυμό για να νιώσει καλύτερα.

Το προηγούμενο περιστατικό στο «Ευτυχείτε»

Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη και πριν από έναν χρόνο, όταν και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, παρουσιάζοντας τότε την εκπομπή «Ευτυχείτε» στο Open.

Ο τηλεθεατές αντί να δουν και ν’ ακούσουν την Κατερίνα να τους καλημερίζει στην εκπομπή «Ευτυχείτε», είδαν τον Γρηγόρη Γκουντάρα να τους ενημερώνει ότι η παρουσιάστρια αισθάνθηκε αδιαθεσία και εισήχθη στο νοσοκομείο.

Με story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η «Katken» επιβεβαίωσε ότι πήγε στο νοσοκομείο έπειτα από έντονη δύσπνοια και αδιαθεσία και τονίζει ότι υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και πλέον είναι καλά.

Κατερίνα Καινούργιου υγεία

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα σε όλους να προσέχουν τους εαυτούς τους και να μην ξεπερνούν τα όρια του οργανισμού τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share