Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Ανησυχία για την Κατερίνα Καινούργιου: Η έντονη αδιαθεσία που αναστάτωσε τους συνεργάτες της – «Παιδιά ζαλίζομαι»

Τι συνέβη;

30 Σεπτεμβρίου 2022 12:30
Ανησυχία για την Κατερίνα Καινούργιου: Η έντονη αδιαθεσία που αναστάτωσε τους συνεργάτες της – «Παιδιά ζαλίζομαι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ξαφνική αδιαθεσία ένιωσε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», το πρωί της Παρασκευής.

Κατά τη διάρκεια που σχολίαζαν το θέμα με το revenge porn στην Πάτρα, η παρουσιάστρια ξαφνικά άρχισε να ζαλίζεται, με συνέπεια να ανησυχήσει τους συνεργάτες της στο πλατό.

«Παιδιά συγνώμη ζαλίζομαι πάρα πολύ σήμερα, δεν ξέρω είναι η βαβούρα, είμαι εγώ δεν ξέρω, δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ζήτησε να της φέρουν χυμό για να νιώσει καλύτερα.

Δείτε το βίντεο

Άκρως αποκαλυπτική η Κατερίνα Καινούργιου: «Έκανα πλαστική επέμβαση στα 17, υπέγραψαν οι γονείς μου»

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην επέμβαση που έκανε στη μύτη της κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως μπήκε δύο φορές στο χειρουργείο, την πρώτη για να διορθώσει αρχικά το διάφραγμα και έπειτα τη μύτη της και τη δεύτερη γιατί την έσπασε μετά από πέσιμο. Παράλληλα, δείτε ποιος ήταν ο σύντροφός της πριν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Εγώ είχα κάνει επέμβαση στη μύτη στα 17. Οι γονείς μου είχαν υπογράψει για να μπω στο χειρουργείο γιατί πέρα από το γεγονός ότι η μύτη μου ήταν χάλια, δεν μπορούσα και να αναπνεύσω. Κοιμόμουν με τρία μαξιλάρια, ροχάλιζα, είχα σοβαρό θέμα. Ήταν κλειστό το διάφραγμα», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και έπειτα, πρόσθεσε: «Μετά από χρόνια, έπεσα και χτύπησα. Έσπασα τη μύτη μου και χρειάστηκε να κάνω ξανά επέμβαση. Οι περισσότεροι που κάνουν επέμβαση για διάφραγμα έχουν έντονες μύτες και κάνουν και πλαστική, όμως πολλοί άνδρες προτιμούν να κάνουν μόνο το διάφραγμα χωρίς να κάνουν πλαστική».

Δείτε το βίντεο:



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share