Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νάσος Αναστασόπουλος: Αυτός ήταν ο άντρας που «ράγισε» την καρδιά της Κατερίνας Καινούργιου πριν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη (photos)

Η σχέση τους έληξε άδοξα...

26 Σεπτεμβρίου 2022 08:30
Νάσος Αναστασόπουλος: Αυτός ήταν ο άντρας που «ράγισε» την καρδιά της Κατερίνας Καινούργιου πριν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός από την εκθαμβωτική της παρουσία, η Κατερίνα Καινούργιου έχει απασχολήσει κατά διαστήματα τα media και με την προσωπική της ζωή. Παράλληλα, δείτε τι είπε για τη σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον πρώην της.

Είναι γνωστό πως η παρουσιάστρια ήταν σε σχέση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο για δύο χρόνια από το 2013 έως και το 2015. Ωστόσο, ένας άντρας που μπήκε στη ζωή της μετά το χωρισμό, έμελλε να αλλάξει τη ζωή της.

Αρκετό καιρό τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία η Κατερίνα Καινούργιου γνώρισε τον γοητευτικό 26χρονο επιχειρηματία, Νάσο Αναστασόπουλο.

καινούργιου αναστασόπουλος

Οι δυο τους γνωρίστηκαν και πέρασαν μαζί μερικούς μόλις μήνες, αλλά λόγω απόστασης η σχέση δεν προχώρησε. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τις επαγγελματικές δραστηριότητες του συντρόφου της, που είχε έδρα κυρίως το Λονδίνο και το Λουξεμβούργο. Η σχέση τους έλαβε τέλος τον Ιανουάριο του 2019.

Ο Νάσος, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τοµέα των οικονοµικών, είχε μοιράσει τη ζωή του ανάµεσα σε Λονδίνο και Αθήνα, ωστόσο δεν µπορούσε να προσαρµόσει την καθηµερινότητά του έτσι ώστε να βλέπει περισσότερο την Κατερίνα.

καινούργιου αναστασόπουλος φιλί

Φιάσκο με την Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο λόγος που χάλασε η κουμπαριά της με την Ανθή Βούλγαρη

Η Ανθή Βούλγαρη η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πρώτη φορά γιατί χάλασε η κουμπαριά τους.

Αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε τι ακριβώς συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2020 όταν δεν πήγε στον γάμο της Ανθής Βούλγαρη στο Πήλιο, στον οποίο θα ήταν κουμπάρα.

Δείτε επίσης: Το δράμα της Ανθής Βούλγαρη : «Έχω δεχτεί σ@ξου@λ@κ@ παρενόχληση σε... Δούλευα και με έπαιρνε...»

Η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε: «Να πούμε για το γάμο, να το πω κι εγώ γιατί πολλά έχουν ακουστεί και για τη σχέση τη δικιά μας. Πραγματικά δεν έχουμε παρεξηγηθεί ποτέ. Τι είχε γίνει; Της είπα ότι θα την παντρέψω. Και πραγματικά ίσως να είναι δικό μου ατόπημα. Να εξηγήσω πως έχει γίνει. Γύριζα το τρέιλερ για την εκπομπή και την επόμενη μέρα που θα πήγαινα στο γάμο μού λένε “δεν θα πας γιατί αν κολλήσεις κορονοϊό δεν βγαίνει η εκπομπή”. Εγώ ήμουν κουμπάρα. Παίρνω την Ανθή και της λέω ότι… δεν, φοβάμαι πολύ! Και μου λέει θα νομίζει ο κόσμος ότι η κουμπαριά είναι μούφα και ότι το κάναμε για τα φώτα. Ήταν η πρεμιέρα τη Δευτέρα, “μην κολλήσω και γίνει κάτι, δεν θα δουλέψουμε”. Μου λέει “ρε Κατερίνα, δεν γίνονται αυτά”, σφίχτηκε για 2-3 μέρες. Μετά μιλήσαμε, μου είπε “δεν υπάρχει θέμα, το καταλαβαίνω”. Τώρα το έχω μετανιώσει»!

Και η Ανθή Βούλγαρη πρόσθεσε: «Αυτό είναι αλήθεια, δεν έχουμε σταματήσει ποτέ να μιλάμε. Το σεβάστηκα αυτό, απλά καλά κάνεις και το ξεκαθαρίζεις. Ούτε ποτέ τσακωθήκαμε, ούτε λογοφέραμε».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share