Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

Το δράμα της Ανθής Βούλγαρη : «Έχω δεχτεί σ@ξου@λ@κ@ παρενόχληση σε... Δούλευα και με έπαιρνε...»

Τη δική της άσχημη εμπειρία παρενόχλησης αποκάλυψε η δημοσιογράφος

3 Σεπτεμβρίου 2022 08:52
Το δράμα της Ανθής Βούλγαρη : «Έχω δεχτεί σ@ξου@λ@κ@ παρενόχληση σε... Δούλευα και με έπαιρνε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική της άσχημη εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης αποκάλυψε η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη. Η αγαπημένη δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» παραδέχεται πως έχει πέσει θύμα παρενόχλησης, όταν ξεκινούσε την καριέρα της.

Παράλληλα παραδέχτηκε πως πολλές φορές έχουν προσπαθήσει να την βάλουν στην άκρη καλεσμένοι στις εκπομπές της, ωστόσο πάντα έβαζε τον καθένα στη θέση του. Επίσης, η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε καλεσμένη στις Roomies, με την όμορφη παρουσιάστρια να αποκαλύπτει ένα σημαντικό χειρουργείο που είχε κάνει το 2017 και το θαύμα που έζησε!

«Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση»

«Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση στην αρχή όταν είχα ξεκινήσει. Ήταν ένα στέλεχος του ομίλου που δούλευα και με έπαιρνε στο εσωτερικό τηλέφωνο και μου έλεγε ‘την τάδε ώρα θα είμαι εκεί σε περιμένω’. Την επόμενη ημέρα ‘γιατί δεν ήρθες, μπορεί να χάσεις τη δουλειά σου’» είπε μιλώντας στον Alpha.

«Ώσπου μια ημέρα τρελαίνομαι και πάω στο γραφείο του και του λέω ‘τι θέλεις; αν δεν σταματήσεις θα το πω σε όλον τον κόσμο έξω και δεν με νοιάζει αν θα χάσω τη δουλειά μου’. Και σταμάτησε. Στην αρχή δεν το είχα πει σε κανέναν γιατί ντρεπόμουν, σκεφτόμουν εγώ μήπως είχα κάνει κάποιο λάθος» εξήγησε.

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης η Ανθή Βούλγαρη

Ακόμα εξήγησε πως «πολλές φορές έχουν προσπαθήσει να με βάλουν στην άκρη καλεσμένοι στην εκπομπή αλλά υπάρχει ο τρόπος να τους βάζεις στη θέση τους και τελικά πνα σε προσέχουν και να σε υπολογίζουν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share