Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατριχίλα από την Ανθή Βούλγαρη: «Όταν βγήκα από το χειρουργείο...»

«Τον είδα ως πρώτη εικόνα...»

1 Σεπτεμβρίου 2022 16:28
Ανατριχίλα από την Ανθή Βούλγαρη: «Όταν βγήκα από το χειρουργείο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε καλεσμένη στις Roomies, με την όμορφη παρουσιάστρια να αποκαλύπτει ένα σημαντικό χειρουργείο που είχε κάνει το 2017 και το θαύμα που έζησε!

Η Ανθή Βούλγαρη είπε χαρακτηριστικά: «Για τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο. Όταν ήρθε η ώρα να κάνω το χειρουργείο, είχε πει ο γιατρός να μπω στην εντατική γιατί ήταν οκτάωρο χειρουργείο. Όταν βγήκα κι είχαν τελειώσει όλα, είδα μια πολύ όμορφη μορφή, δεν έχω ξαναδεί πιο όμορφο άντρα και πολύ φωτισμένο.

Κατάλαβα ότι ήταν ο άγιος Ιωάννης ο Ρώσος τον οποίο δεν έχω ποτέ επικαλεστεί, ούτε έχω πάει στο μοναστήρι του. Μετά από αυτήν την περιπέτεια πηγαίνω συνέχεια.

Τον είδα και δεν ξέρω πως. Όταν βγήκα από το χειρουργείο δεν μπήκα στην εντατική κι οι γιατροί είπαν ότι ήταν ο πιο ήρεμος εγκέφαλος που έχουν χειρουργήσει ποτέ. Τον είδα ως πρώτη εικόνα κι ήταν προστάτης μου από τότε. Το έχω ζήσει και δεν με νοιάζει αν με κοροϊδέψουν.» κατέληξε η δημοσιογράφος.

Επίσης, στην εκπομπή The 2night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε βρεθεί καλεσμένη η Ανθή Βούλγαρη και μίλησε για τα παραπάνω κιλά που είχε στην παιδική της ηλικία, την περιπέτεια υγείας που έκανε και το γάμο της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share