Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Γαλαντόμα» η Κατερίνα Καινούργιου: Το επίμαχο σχόλιο για τη σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον πρώην της

Τι εξομολογήθηκε;

15 Σεπτεμβρίου 2022 20:07
«Γαλαντόμα» η Κατερίνα Καινούργιου: Το επίμαχο σχόλιο για τη σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον πρώην της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή του αποσπάσματος της συνέντευξης που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα εγκαίνια του εστιατορίου του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, σχολίασε τη σχέση του ζευγαριού.

«Να είναι γερό και καλότυχο. Πόσο ωραία τα λέει. Σου λέει ότι αυτή τη στιγμή η οικογένεια είναι η προτεραιότητά της.Πάντως παιδιά να πω ότι ταιριάζουν πάρα πολύ. Δε ξέρω πόσο καιρό είναι μαζί, αλλά τους βλέπεις και είναι σαν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και σαν εξωτερικά και σαν χαρακτήρες. Εγώ που τους ξέρω και τους δυο νομίζω ότι θα τα βρουν πολύ καλά μεταξύ τους. Με το καλό. Με έναν πόνο, γερό και καλότυχο» ευχήθηκε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο

Υπενθυμίζεται ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές κάμερες, μετά την επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της: «Αισθάνομαι πάρα πολύ μοναδικά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Νομίζω δε το πιστεύεις εκείνες τις πρώτες στιγμές. Είναι ένα θαύμα που δε το συνειδητοποιείς. Και νομίζω ότι είναι κάθε μέρα που λες “όντως;”».

Αναφερόμενη στον τρόπο με τον οποίο αποκάλυψε στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ότι είναι έγκυος, είπε: «Η ανακοίνωση στον Βασίλη είναι μια προσωπική στιγμή, δεν υπάρχει μια μεγάλη ιστορία από πίσω. Απλά. Χάρηκε πάρα πολύ όταν του το είπα. Ήταν κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ απλά τον τελευταίο χρόνο δουλεύαμε πάρα πολύ και ήρθε τη σωστή στιγμή».

«Ήρθε νομίζω τη σωστή στιγμή. Είμαι έξι μηνών. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτυ ανακοίνωσης του φύλου του μωρού μας. Διαβάζουμε πάρα πολλά για την εγκυμοσύνη μου. Αυτό μου δείχνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται και χαίρομαι πολύ. Κύριο μέλημά μας είναι να είναι καλά το μωράκι. Κάθε φορά μέχρι να πάω στον γιατρό έχω αυτή την αγωνία. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να το πω στον κόσμο απλά ήθελα να έχω ολοκληρώσει κάποιες διαδικασίες πρώτα» τόνισε η παρουσιάστρια.

Όσο για τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τις προηγούμενες ημέρες, η ίδια δε θέλησε να επιβεβαιώσει, ούτε να διαψεύσει την είδηση. Ωστόσο τόνισε ότι θέλει ο θρησκευτικός της γάμος να γίνει σε ξεχωριστή ημερομηνία από τη βάπτιση του μωρού τους.

«Είπαμε κι αυτό να το κρατήσουμε για μας. Έχει γίνει η πρόταση γάμου. Γενικά είμαι παραδοσιακή. Θέλω τα μυστήρια να γίνουν ξεχωριστά. Θα ήθελα να κάνουμε πρώτα βάπτιση και μετά τον γάμο».

Για το φύλο του μωρού τους, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Δεν έχω προτίμηση για το φύλο, θα ήθελα και τα δυο. Ο Βασίλης είναι πιο παραδοσιακός και νομίζω θέλει αγόρι, αλλά επειδή έχει ανιψιές, τους έχει ιδιαίτερη αδυναμία».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share