Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022

Την κατακερμάτισε η Κατερίνα Καινούργιου: «Αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα είχε φτιάξει με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη θα…»

Τι δήλωσε η παρουσιάστρια;

2 Οκτωβρίου 2022 13:06
Την κατακερμάτισε η Κατερίνα Καινούργιου: «Αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα είχε φτιάξει με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη θα…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος θα γίνουν σε μερικούς μήνες γονείς για πρώτη φορά! Σύμφωνα μάλιστα με την «Super Κατερίνα», το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε για τις πλαστικές η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία διατηρούσε σχέση στο παρελθόν με τον επιχειρηματία, πληροφορήθηκε την είδηση στον αέρα της εκπομπής της στον Alpha και τόνισε ότι χαίρεται πολύ για εκείνον καθώς πέρασαν και αρκετά χρόνια από τότε που υπήρξαν ζευγάρι. Ωστόσο, τόνισε πως αν μάθαινε παραδείγματος χάρη πως παντρεύεται ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, δεν θα χαιρόταν έτσι.

Έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου: «Τι λόγια είναι αυτά που ακούμε...»

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με όσα είπε η Βίκυ Πρωτογεράκη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Εγώ ζήτησα να είμαι μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη. Δεν μου το ζήτησε ο ίδιος, εγώ το αποφάσισα κι εκείνος το δέχτηκε. Ο Πέτρος δεν έχει το προφίλ βιαστή, δεν είχε λόγο να βιάσει, είχε κανένα κίνητρο; Υπήρχε προσφορά γυναικών προς τον Πέτρο. Η Ελπίδα Νίνου είναι δίπλα του γιατί γνωρίζει καλά τον άντρα της. Ο Πέτρος είναι σαν παιδί», είπε αρχικά η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη είπε επίσης: Και οι εξάρσεις που έχει και όλα αυτά που έχει είναι μικρού παιδιού. Θα φωνάξει τώρα και μετά θα το έχει ξεχάσει. Δεν είναι κανένας άνθρωπος έτσι όπως παρουσιάζεται. Αν ήμουν στη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη θα έκανα σε όλους μηνύσεις, δεν θα τους άφηνα έτσι. Είπα για την αυτοδικία γιατί εγώ είμαι από την Κρήτη, από τον Μυλοπόταμο. Για μένα, η τιμή και η υπόληψη είναι θέμα».

Μετά την προβολή της συνέντευξης, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Μπόρεσε η κυρία Πρωτογεράκη να καταλάβει επειδή είπε ότι είχε πληθώρα γυναικών και δεν το είχε ανάγκη; Τι λόγια είναι αυτά που ακούμε από μια γυναίκα; Μια γυναίκα που έχει βιαστεί είναι σε σοκ. Είναι τόσο πεπεισμένη, ενώ δεν ήταν μπροστά στα γεγονότα, ότι δεν βιάστηκαν οι κοπέλες».

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε επίσης: «Δεν μπορώ ρε παιδιά, δεν αντέχω τι ακούω πρωί πρωί. Όλες ήθελαν τον Φιλιππίδη, τι είναι αυτά; Τη βλέπουμε με ένταση να κατηγορεί τα θύματα, αυτό με ενόχλησε στο λόγο της. Πληθώρα γυναικών ο Πέτρος Φιλιππίδης, μήπως εγώ είμαι γκαβή;».

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Γιατί δεν μου τα λέτε, μην αγχώνεστε, έχουν περάσει 100 χρόνια. Χαίρομαι που παντρεύονται, αλήθεια. Αν τα είχε φτιάξει με τον Φίλιππο που είναι μια ιστορία πρόσφατη, εκεί αν μάθαινα τώρα ότι παντρεύεται ο Φίλιππος θα στεναχωριόμουν, θα έσκαγα. Τώρα που έχουν περάσει 100 χρόνια, ούτε που στεναχωριέμαι, χαίρομαι κιόλας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share