Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Άκρως αποκαλυπτική η Κατερίνα Καινούργιου: «Έκανα πλαστική επέμβαση στα 17, υπέγραψαν οι γονείς μου»

Τι εξομολογήθηκε για τις αισθητικές επεμβάσεις;

27 Σεπτεμβρίου 2022 09:59
Άκρως αποκαλυπτική η Κατερίνα Καινούργιου: «Έκανα πλαστική επέμβαση στα 17, υπέγραψαν οι γονείς μου»
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην επέμβαση που έκανε στη μύτη της κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως μπήκε δύο φορές στο χειρουργείο, την πρώτη για να διορθώσει αρχικά το διάφραγμα και έπειτα τη μύτη της και τη δεύτερη γιατί την έσπασε μετά από πέσιμο. Παράλληλα, δείτε ποιος ήταν ο σύντροφός της πριν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Εγώ είχα κάνει επέμβαση στη μύτη στα 17. Οι γονείς μου είχαν υπογράψει για να μπω στο χειρουργείο γιατί πέρα από το γεγονός ότι η μύτη μου ήταν χάλια, δεν μπορούσα και να αναπνεύσω. Κοιμόμουν με τρία μαξιλάρια, ροχάλιζα, είχα σοβαρό θέμα. Ήταν κλειστό το διάφραγμα», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και έπειτα, πρόσθεσε: «Μετά από χρόνια, έπεσα και χτύπησα. Έσπασα τη μύτη μου και χρειάστηκε να κάνω ξανά επέμβαση. Οι περισσότεροι που κάνουν επέμβαση για διάφραγμα έχουν έντονες μύτες και κάνουν και πλαστική, όμως πολλοί άνδρες προτιμούν να κάνουν μόνο το διάφραγμα χωρίς να κάνουν πλαστική».

Δείτε το βίντεο:

Έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου: «Τι λόγια είναι αυτά που ακούμε...»

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με όσα είπε η Βίκυ Πρωτογεράκη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Εγώ ζήτησα να είμαι μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη. Δεν μου το ζήτησε ο ίδιος, εγώ το αποφάσισα κι εκείνος το δέχτηκε. Ο Πέτρος δεν έχει το προφίλ βιαστή, δεν είχε λόγο να βιάσει, είχε κανένα κίνητρο; Υπήρχε προσφορά γυναικών προς τον Πέτρο. Η Ελπίδα Νίνου είναι δίπλα του γιατί γνωρίζει καλά τον άντρα της. Ο Πέτρος είναι σαν παιδί», είπε αρχικά η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη είπε επίσης: Και οι εξάρσεις που έχει και όλα αυτά που έχει είναι μικρού παιδιού. Θα φωνάξει τώρα και μετά θα το έχει ξεχάσει. Δεν είναι κανένας άνθρωπος έτσι όπως παρουσιάζεται. Αν ήμουν στη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη θα έκανα σε όλους μηνύσεις, δεν θα τους άφηνα έτσι. Είπα για την αυτοδικία γιατί εγώ είμαι από την Κρήτη, από τον Μυλοπόταμο. Για μένα, η τιμή και η υπόληψη είναι θέμα».

Μετά την προβολή της συνέντευξης, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Μπόρεσε η κυρία Πρωτογεράκη να καταλάβει επειδή είπε ότι είχε πληθώρα γυναικών και δεν το είχε ανάγκη; Τι λόγια είναι αυτά που ακούμε από μια γυναίκα; Μια γυναίκα που έχει βιαστεί είναι σε σοκ. Είναι τόσο πεπεισμένη, ενώ δεν ήταν μπροστά στα γεγονότα, ότι δεν βιάστηκαν οι κοπέλες».

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε επίσης: «Δεν μπορώ ρε παιδιά, δεν αντέχω τι ακούω πρωί πρωί. Όλες ήθελαν τον Φιλιππίδη, τι είναι αυτά; Τη βλέπουμε με ένταση να κατηγορεί τα θύματα, αυτό με ενόχλησε στο λόγο της. Πληθώρα γυναικών ο Πέτρος Φιλιππίδης, μήπως εγώ είμαι γκαβή;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share