Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τρίτη 8 Νοεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

8 Νοεμβρίου 2022 16:18
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τρίτη 8 Νοεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Τρίτη 8 Νοεμβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο Amaya Itameshi Restaurant που βρίσκεται στην Ακτή Δηλαβέρη 1, στον Πειραιά. Με την ευκαιρία ανακαλύψτε περισσότερα μαγαζιά για καλό φαγητό στον Πειραιά.
Το πρώτο itameshi εστιατόριο στην Αθήνα, έριξε άγκυρα στο Μικρολίμανο. Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια και Itameshi Cocktail Bar στην Αθήνα, σε Ρομαντική ατμόσφαιρα με θέα το γραφικό Μικρολίμανο του Πειραιά και πανέμορφο κήπο με υψηλής αισθητικής εξωτερικό μπαρ για το καλοκαίρι άνοιξε.
Ανακαλύψτε την Itameshi δημιουργική κουζίνα Japanese Italian fusion food, με κρέας, θαλασσινά, φρέσκο ψάρι και συνοδέψτε τα πιάτα με υπέροχα κρασιά. Απολαύστε signature cocktails στον καταπράσινο κήπο που έχει διακοσμηθεί αναλόγως ώστε να δημιουργεί μια άκρως χαλαρωτική και μαγική ατμόσφαιρα.

Μια σύμπραξη ανάμεσα στην Ιταλική και Ιαπωνική κουζίνα, τη διεθνή τάση itameshi, έρχεται να παρουσιάσει στην Ελληνική γαστρονομία το νέο εστιατόριο Amaya Itameshi Cuisine.
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τρίτη 8 Νοεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Bar

Από την άλλη αν ψήνεσαι για ποτάκι τότε για σήμερα σου προτείνουμε το "Buba Bistrot Exotique" που βρίσκεται στην οδό Παπαδιαμάντη 4, στην Κηφισιά. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για ποτό στην Κηφισιά.

Το Buba, που βρίσκεται στο ιστορικό κτήριο του Μπενάκειου βρεφονηπιακού σταθµού, σε ταξιδεύει με το που πατήσεις το πόδι σου στο μαγαζί, Ταϊλάνδη και Βιετνάµ. Τα έντονα χρώµατα και οι πινελιές πολυτέλειας κυριαρχούν στον χώρο, ο οποίος θα σε βγάλει εκτός Ελλάδας και θα σε ταξιδέψει σε εξωτικά τοπία.

Στο μαγαζί θα βρεις μια μεγάλη λίστα κρασιών και πολύ γευστικά κοκτέιλ, δημιουργίες του εμπνευσμένου μπάρμαν.

Σινεμά

Αν έχεις διάθεση για σινεμαδάκι τότε σου προτείνουμε το θρίλερ "Ανώνυμη Κλήση".

Υπόθεση:

Ο παρουσιαστής μιας μεταμεσονύκτιας ραδιοφωνικής εκπομπής δέχεται μια τηλεφωνική κλήση από έναν άγνωστο, ο οποίος του ανακοινώνει ότι βρίσκεται στο σπίτι του και κρατάει αιχμάλωτη την οικογένειά του. Συνομιλώντας μαζί του ζωντανά, ο πρώτος προσπαθεί να καταλάβει τα κίνητρά του και να κερδίσει χρόνο.

Δες το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να απολαύσεις την παράσταση "Το όνειρο ενός γελοίου", στο θέατρο Κιβωτός.

Η υπνωτιστική, γεμάτη πνευματική ενέργεια και συμβολισμούς παράσταση της Έφης Μπίρμπα και του Άρη Σερβετάλη«Το όνειρο ενός γελοίου» του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι μαγνήτισε χιλιάδες θεατές αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζει την πορεία της στο Θέατρο Κιβωτός από 31 Οκτωβρίου.

Το Όνειρο ενός Γελίου

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Επιπλέον, σήμερα μπορείς να απολαύσεις την KOMPANÍA στο ΙΛΙΟΝ plus.

Η KOMPANÍA είναι εδώ και χρόνια, μία από τις πλέον επιδραστικές μπάντες στο χώρο του ρεμπέτικου και αποτελείται από τους: Ιουλία Καραπατάκη (τραγούδι), Σωτήρη Παπατραγιάννη (τραγούδι, μπαγλαμά), Θοδωρή Πετρόπουλο (μπουζούκι, τραγούδι), Τζίμη Γκίνη (ακορντεόν), Γιώργο Παπαδόπουλο (ηλεκτρική κιθάρα) Μιχάλη Δάρμα (κοντραμπάσο) και Κώστα Σπυράτο (τύμπανα/κρουστά).

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τρίτη 8 Νοεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κάνε εδώ την κράτησή σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share