Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Για ποτό στην Κηφισιά: Αυτά είναι τα καλύτερα μαγαζιά που πρέπει να επισκεφτείς

Για να απολαύσεις τα πιο γευστικά cocktails!

30 Ιανουαρίου 2024 07:43
Για ποτό στην Κηφισιά: Αυτά είναι τα καλύτερα μαγαζιά που πρέπει να επισκεφτείς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κηφισιά είναι μία πολυτελής γειτονιά των Βορείων Προαστίων της Αθήνας. Οι μεγάλοι δρόμοι και τα επιβλητικά δέντρα δημιουργούν αρκετά σημεία ιδανικά για περπάτημα, ενώ η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των σπιτιών και των μαγαζιών είναι πόλος έλξης για πλήθος ανθρώπων.

Εκτός, όμως όλων των άλλων η Κηφισιά, είναι και ιδανικός προορισμός για ποτό. Το Athensmagazine.gr, εντόπισε μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά για ποτό στην Κηφισιά και στα παρουσιάζει παρακάτω.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά για cocktail στον Χολαργό.

The Dalliance House

Κυριαζή 19, Κηφισιά

Τηλέφωνο: 21 0623 0775

Το "The Dalliance House", είναι κυριολεκτικά ένα σπίτι, ένα διατηρητέο κτήριο το οποίο κουβαλά στα θεμέλια του άπειρες αναμνήσεις και πάρτι. Ένα αριστοκρατικό νεοκλασικό ψηλοτάβανο αρχοντικό. Το ξύλο του μοναστηριακού συνυπάρχει αρμονικά με το ξύλο της μπάρας και της κάβας που απλώνεται από το πάτωμα μέχρι και την οροφή. Ο 19ος αιώνας συναντιέται με τον 21ο σε ένα σκηνικό γεμάτο ρετρό αέρα και μοντέρνα αισθητική.

ZAMBRI

Αγίου Δημητρίου 9, Κηφισιά

Τηλέφωνο: 21 0623 0063

Το Zambri είναι ένα cafe-bar-restaurant υπερπαραγωγή, σε ένα επιβλητικό αρχοντικό που σερβίρει καφέ, brunch, μεσογειακές-ελληνικές γεύσεις και κοκτέιλ σε δύο διακοσμημένους σε αποικιακό στιλ ορόφους και σε μία από τις μεγαλύτερες βεράντες της Κηφισιάς.

Buba Bistrot Exotique

Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά

Τηλέφωνο: 21 0623 1151

Το Buba, που βρίσκεται στο ιστορικό κτήριο του Μπενάκειου βρεφονηπιακού σταθµού, σε ταξιδεύει με το που πατήσεις το πόδι σου στο μαγαζί, Ταϊλάνδη και Βιετνάµ. Τα έντονα χρώµατα και οι πινελιές πολυτέλειας κυριαρχούν στον χώρο, ο οποίος θα σε βγάλει εκτός Ελλάδας και θα σε ταξιδέψει σε εξωτικά τοπία.

Στο μαγαζί θα βρεις μια μεγάλη λίστα κρασιών και πολύ γευστικά κοκτέιλ, δημιουργίες του εμπνευσμένου μπάρμαν.

HYDE

Κολοκοτρώνη 5, Κηφισιά

Τηλέφωνο: 21 0808 5474

Το HYDE βρίσκεται σε ένα νεοκλασικό πέτρινο κτίριο, γνωστό και ως «Πύργος της Κηφισιάς», το οποίο είναι καλά κρυμμένο, όπως παραπέμπει και το όνομα του μαγαζιού. Απέξω το μαγαζί μοιάζει με ένα μικρό, παλιό σπίτι, μέχρι να κάνεις λίγα ακόμα μέτρα και να βρεθείς σε μία μαγική, κατάφυτη αυλή με πολλά τραπέζια και ένα επιβλητικό εξωτερικό μπαρ.

Jasmine Skylounge

Λεωφόρος Κηφισίας 232 &, Κασσαβέτη, Κηφισιά

Τηλέφωνο: 21 0801 5054

Ένα εντυπωσιακό μαγαζί με μια ακόμα πιο εντυπωσιακή ταράτσα, το Jasmine Skylounge, με θέα τον ουρανό είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσεις το ποτό σου.

 

Bars

Ροή ειδήσεων

Share