Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η KOMPANÍA κάθε Τρίτη στο ΙΛΙΟΝ plus

Κάνε τώρα την κράτησή σου

8 Νοεμβρίου 2022 15:43
Η KOMPANÍA κάθε Τρίτη στο ΙΛΙΟΝ plus
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η KOMPANÍA είναι εδώ και χρόνια, μία από τις πλέον επιδραστικές μπάντες στο χώρο του ρεμπέτικου και αποτελείται από τους: Ιουλία Καραπατάκη (τραγούδι), Σωτήρη Παπατραγιάννη (τραγούδι, μπαγλαμά), Θοδωρή Πετρόπουλο (μπουζούκι, τραγούδι), Τζίμη Γκίνη (ακορντεόν), Γιώργο Παπαδόπουλο (ηλεκτρική κιθάρα) Μιχάλη Δάρμα (κοντραμπάσο) και Κώστα Σπυράτο (τύμπανα/κρουστά).

Παράλληλα, για την εκδήλωση για τις «Άδειες πατρότητας και ανατροφής: H ισότιμη συμμετοχή των ανδρών στη φροντίδα».

Επί μια δεκαετία πραγματοποιεί συνεχείς περιοδίες, σε δεκάδες πόλεις, χωρών του εξωτερικού, όπως σε Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ελβετία, Γαλλία, Σουηδία, Ισραήλ, Αλβανία, Κύπρο κ.α. και φυσικά σε σημαντικούς χώρους ανά την Ελλάδα!

Εμφανίζεται επίσης συχνά στις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό, καθώς και σε διεθνή μουσικά ντοκιμαντέρ.

Δισκογραφικά, η KOMPANÍA έχει παρουσιάσει τέσσερα άλμπουμ (“KOMPANÍA Live”, “Roundtrip - Μετ’ επιστροφής”, “Κρίση - Crisis” & “Weast”), τα τρία πρώτα ηχογραφημένα σε Ολλανδία και Σουηδία και το τελευταίο στην Ελλάδα, με εξαιρετικές κριτικές διεθνών περιοδικών, όπως το fRoots, και υψηλές διακρίσεις σε Ευρωπαϊκά charts (World Music Charts of Europe - wmce.de).

Η KOMPANÍA κάθε Τρίτη στο ΙΛΙΟΝ plus

Το καινούργιο βήμα της KOMPANÍA για τον χειμώνα του 2022, είναι μια σειρά παραστάσεων κάθε Τρίτη στο Ίλιον plus, έναν από τους ποιοτικότερους μουσικούς χώρους της Αθήνας!

Η KOMPANÍA, πότε μόνη της και πότε με εκλεκτούς καλεσμένους - έκπληξη από διάφορους χώρους της Ελληνικής μουσικής, θα παρουσιάζει τα τραγούδια από τον τελευταίο της δίσκο, όπου με αφετηρία της τα ρεμπέτικα συναντάει το funk, τη ροκ, το swing, το hip-hop, τη reggae, κ.α.

Με φρέσκο ήχο και ανεβασμένη διάθεση, τα παιδιά με τα μαύρα - κόκκινα, κάθε Τρίτη θα παίζουν αγαπημένα αλλά και πιο σπάνια ρεμπέτικα και σμυρνέικα, μέσα από το “up tempo” βλέμμα της KOMPANÍA!

Πληροφορίες

Η KOMPANÍA κάθε Τρίτη στο ΙΛΙΟΝ plus

  • Από Τρίτη 1/11
  • Έναρξη: 21:30
  • Είσοδος: 8€
  • Πληροφορίες - Κρατήσεις: 2108824383, 6983600510
  • Διαδικτυακή Προπώληση: Viva.gr και από όλο το δίκτυο της Viva. (Για την διευθέτηση των θέσεων καθημένων σε τραπέζια, επικοινωνήστε μετά την αγορά των εισιτηρίων σας στο 2108824383 ή στο 6983600510).
  • Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση). Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17
2108824383, 6983600510

Κάνε εδώ την κράτησή σου

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share