Φέτος το καλοκαίρι, η Κρήτη και οι Κυκλάδες «βουλιάζουν» την Αθήνα: Μεγάλο γλέντι με τον Νίκο Ζωιδάκη και τον Παναγιώτη Μαύρο

Υπάρχουν κάποιες βραδιές το καλοκαίρι στην Αθήνα που δεν τις ζεις απλώς· τις θυμάσαι για χρόνια. Από αυτές τις βραδιές που γυρνάς σπίτι με πιασμένα πόδια από τον χορό, με τη φωνή βραχνιασμένη από το τραγούδι και με εκείνο το γεμάτο, αυθεντικό χαμόγελο που σου λείπει από την καθημερινότητα της πόλης.
Μια τέτοια βραδιά ετοιμάζει η Onagra Events για την Πέμπτη 16 Ιουλίου. Και το concept είναι απλό αλλά πανίσχυρο: Η Κρήτη και οι Κυκλάδες συναντούν την Αθήνα, και το Christmas Garden μεταμορφώνεται στο μεγαλύτερο νησιώτικο πανηγύρι που έχεις ζήσει.
Όταν η λύρα συναντά το λαούτο στην τσιμεντένια πόλη
Αν έχεις βρεθεί έστω και μια φορά σε κρητικό γλέντι με τον Νίκο Ζωιδάκη, ξέρεις. Η ενέργεια που βγάζει με τη λύρα του δεν περιγράφεται με λέξεις – πρέπει να τη νιώσεις στο στήθος σου, εκεί που χτυπάει ο ρυθμός. Φέτος, όμως, αυτή η λεβεντιά της Κρήτης μπερδεύεται γλυκά με τον κυκλαδίτικο αέρα και το παραδοσιακό πάθος του Παναγιώτη Μαύρου.
Οι δυο τους έχουν στήσει ένα πρόγραμμα που δεν σε αφήνει να αγιάσεις. Είναι από εκείνες τις μουσικές συναντήσεις που, με το που ακουστεί η πρώτη δοξαριά, κοιτάς τον διπλανό σου, τσουγκρίζεις το ποτήρι σου και σηκώνεσαι.
Εδώ δεν υπάρχουν VIP θέσεις και «δήθεν» διασκέδαση. Υπάρχει μόνο μια μεγάλη παρέα. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μείνει κανένας καθιστός.
Γιατί πρέπει να είσαι εκεί;
Γιατί η Αθήνα τον Ιούλιο χρειάζεται μια «ανάσα» Αιγαίου. Γιατί έχουμε ανάγκη να γλεντήσουμε αυθεντικά, να πιαστούμε από τους ώμους με ανθρώπους που δεν ξέρουμε και να γίνουμε ένα μέσα από τον χορό.
Σημείωσε την ημερομηνία, μίλα με την παρέα σου και φρόντισε να είσαι εκεί. Τα λέμε στην πίστα!
Save the Date:
Πότε: Πέμπτη 16 Ιουλίου
Πού: Christmas Garden, Αθήνα
Ποιοι: Νίκος Ζωιδάκης & Παναγιώτης Μαύρος
Production: Onagra Events






0 ΣΧΟΛΙΑ