Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024

Ανακαλύψαμε τα τρία πιο hot μπαράκια στην Ηλιούπολη

Οι καλύτερες διευθύνσεις για πραγματική διασκέδαση στην πόλη

10 Μαΐου 2024 13:44
Ανακαλύψαμε τα τρία πιο hot μπαράκια στην Ηλιούπολη
Από Λίνα Σιμοπούλου

Βρισκόμαστε στην Ηλιούπολη, μια γειτονιά που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται όλο και πιο δυναμικά, με τα νέα στέκια να διαδέχονται με ταχύτατους ρυθμούς το ένα το άλλο. Αυτός ο πολυσύχναστος πλέον προορισμός, με τις τόσες επιλογές που μας προσφέρει, έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών και για τη ζωντανή νυχτερινή ζωή του.

Στο Athens Magazine, βγήκαμε, διασκεδάσαμε και σου προτείνουμε τα τρία πιο δημοφιλή (και δικαίως) νυχτερινά στέκια της γειτονιάς της Ηλιουπολης, που με την μουσική, την ατμόσφαιρα, την αισθητική και την εξυπηρέτησή τους θα σε κάνουν να επιστρέφεις εδώ ξανά και ξανά.

Radar

Το Radar Athens συνιστά έναν από τους αγαπημένους προορισμούς που τιμά και παραπάνω τη νυχτερινή ζωή όχι μόνο της Ηλιούπολης, αλλά ολόκληρης της πόλης. Εδώ θα ξεκινήσεις από το πρωί με specialty καφέ των Cafeistas ενώ το βράδυ σειρά παίρνουν τα premium ποτά και signature cocktails που μας σερβίρει, τα οποία μπορούμε να συνοδεύσουμε με εξαιρετικό «bar food», με γευστικές επιλογές που κυμαίνονται από μπέργκερς μέχρι χοτ ντογκ και πεντανόστιμα γλυκά.

Τοποθεσία: Κοτζιά 22, Ηλιούπολη

View this post on Instagram

A post shared by Radar_Athens (@radar_athens)

Bashment Cafe

Πρόκειται για το ζεστό και φιλόξενο μαγαζί, έναν πραγματικά ξεχωριστό προορισμό που «ανήκει» στη δισκογραφική της Bashment. Έτσι το φαντάστηκε άλλωστε ο Παναγιώτης Κυριακού (a.k.a. Ταφ Λάθος), που συγκέντρωσε όλη του την αγάπη για την μουσική σε ένα μαγαζί που έμελλε να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια της πρωτεύουσας. Εκτός αυτών, το μαγαζί λειτουργεί σαν χώρος προώθησης ολόκληρου του υλικού της Bashment records (μπλουζάκια, cd κ.ο.κ.).

Τοποθεσία: Πάρου 8, Άνω Ηλιούπολη

Paragon

Το Paragon είναι το μαγαζί που προσφέρει μια αξέχαστη και σίγουρα πρωτότυπη εμπειρία αθηναϊκής διασκέδασης. «Τοποθετημένο» λίγα μόλις μέτρα από το μετρό του Αγίου Δημητρίου, χωμένο σε ένα στενό της Ηλιούπολης, αυτό το μαγαζί είναι το πρώτο μικρό ζυθοποιείο με taproom που άνοιξε στην Ελλάδα και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε φανατικό κοινό. Αυτό σημαίνει ότι φιλοξενεί μπίρες από άλλες μικροζυθοποιίες που σερβίρονται απευθείας από την κάνουλα, καθώς και μπουκάλια που ανανεώνονται κάθε βδομάδα. Όσο για τις μουσικές που επιλέγουν, συνήθως κινούντα σε στυλ old school hip-hop.

Τοποθεσία: Λεμεσού 3, Ηλιούπολη

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share