Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

3 + 1 μαγαζιά στην Αθήνα που είναι pet friendly και μπορείς να πας με το κατοικίδιο σου

Θα τα λατρέψουν οι τετράποδοι φίλοι μας!

3 Μαρτίου 2024 08:25
3 + 1 μαγαζιά στην Αθήνα που είναι pet friendly και μπορείς να πας με το κατοικίδιο σου

Αν έχεις κατοικίδιο είμαι σίγουρη ότι θα ήθελες να πηγαίνετε παρέα σε όσα περισσότερα μέρη μπορείτε. Οι τετράποδοι φίλοι μας είναι μια από τις καλύτερες συντροφιές του ανθρώπου και ευτυχώς στην Αθήνα υπάρχουν αρκετά μαγαζιά τα οποία είναι pet friendly και μπορείτε να τα επισκεφτείτε παρέα με τα αγαπημένα σας κατοικίδια.

Το Athensmagazine.gr, έκανε την έρευνα του και σας παρουσιάζει παρακάτω 4 pet friendly μαγαζιά στην Αθήνα.

Fairytale

Τρυπιά 48, Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής

Τηλέφωνο: 21 0258 2341

Το Fairytale είναι ένας ροζ, λουλουδένιος παράδεισος που με κάθε σου επίσκεψη εκεί αισθάνεσαι να χαλαρώνεις. Σε ένα περιβάλλον, με ροζ retro καρέκλες και όμορφα vibes, σε υποδέχεται το προσωπικό του Fairytale, με χαμόγελο και ευγένεια.

Νόστιμα γλυκά με εντυπωσιακό στήσιμο, αλμυρές λιχουδιές και γευστικά ροφήματα σε περιμένουν.

Ο ροζ παράδεισος ωστόσο, δεν είναι "παράδεισος" μονάχα για εσάς, αλλά και για τα κατοικίδια σας, καθώς στο Fairytale, τα υποδέχονται με την ίδια αγάπη, προσφέροντας τους μάλιστα νερό και μπισκότο.

Third Place

Απόλλωνος 23Β, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 1182 4014

Το Third Place, είναι το μέρος που δημιούργησαν η Κατερίνα και ο Μιχάλης, ένα ζευγάρι που άνοιξε αυτό το μαγαζί και ένωσε πάθος και επαγγελματική γνώση για τη δημιουργία ενός χώρου που ταιριάζει στη σύγχρονη ζωή.

Συνδυάζοντας την εμπειρία της Κατερίνας ως Style Editor σε κορυφαία περιοδικά μόδας μαζί με την εμπειρία του Μιχάλη ως Marketing Manager σε δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες ποτών στον κόσμο, δημιούργησαν κάτι περισσότερο από μια απλή καφετέρια.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο μαγαζί, εκτός από την οικειότητα που δημιουργεί στους επισκέπτες, είναι και φιλικό προς το κατοικίδιο σου. Στο Third Place το κατοικίδιό σου θα νιώσει σαν στο σπίτι του, θα φάει λιχουδιές και θα κάνει dog socializing με τα υπόλοιπα σκυλάκια που επισκέπτονται τον χώρο.

Μπλε Παπαγάλος

Λεωνίδου 31, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 1012 1099

Κάπου ανάμεσα στα σκοτάδια και τα στενά του Μεταξουργείου, ένα μοναδικό μαγαζί έρχεται να δώσει φως με την παρουσία του και την υπέροχη αισθητική του.

Ο λόγος για τον "Μπλε Παπαγάλο", το bar της Νατάσσας Μποφίλιου, που βρίσκεται στην οδό Λεωνίδου 31, στο Μεταξουργείο.

Κάτω από καταπράσινα δέντρα και ανάμεσα σε υπέροχα φυτά, βρίσκονται τα τραπεζάκια, όπου μπορείς να κάτσεις και να απολαύσεις ροφήματα, ποτά και φαγητό.

Retro διακόσμηση και ένα λίγο εξωτικό τοπίο συνθέτουν την αισθητική του εσωτερικού μέρους του μαγαζιού.

Μάλιστα, το υπέροχο αυτό μαγαζί μπορεί να απολαύσει και το κατοικίδιο σου μιας και ο χώρος είναι pet friendly.

Καβάτζα 26

Χαϊμαντά 26, Χαλάνδρι

Τηλέφωνο: 21 5530 8057

Η Καβάτζα βρίσκεται σε ένα κρυφό στενάκι του Χαλανδρίου. Είναι ένα όμορφο, φιλικό, παρεΐστικο μεζεδοπωλείο που σε κάνει να ξεχνιέσαι από την καθημερινότητα.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο μεζεδοπωλείο που φιλοξενούνται και αδέσποτα ζώα, δέχονται το κατοικίδιό σας με πολύ αγάπη και το κερνάνε μάλιστα και μεζεδάκια.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share