Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Η πιο αυθεντική ιταλική πίτσα στην Αθήνα!

2 Ιουνίου 2021 10:24
Η πιο αυθεντική ιταλική πίτσα στην Αθήνα!

Το όνομά της αμέσως σού... κεντρίζει το ενδιαφέρον να μάθεις περισσότερα γι' αυτήν τη νέα ιταλική άφιξη στο Χαλάνδρι, που έχει εντυπωσιάσει και τον πιο απαιτητικό... ουρανίσκο! “Κεντρίνα” όνομα και πράγμα (“μέλισσα” στα Κερκυραϊκά), αφού το γευστικό της... κεντρί δεν σε αφήνει σε ησυχία! Από πού να πρωτοξεκινήσει κανείς;

κεντρίνα μαγαζί αθήνα

κεντρίνα αθήνα

resto αθήνα πίτσα

Από το χειροποίητο ζυμάρι της με προζύμι ετών 52, με το οποίο παρασκευάζονται οι ζύμες της, από τη λαχταριστή σάλτσα που ευωδιάζει Νάπολη, από τις ολόφρεσκες σαλάτες που μπορούν να σταθούν κάλλιστα ως ολοκληρωμένο γεύμα ή από το “γηπεδικό” σχήμα της πίτσας που σε προϊδεάζει για λαχταριστές δαγκωματιές;

κεντρίνα σαλάτες

ιταλική πίτσα

κεντρίνα πίτσα

Με μεγάλη ποικιλία γευστικών συνδυασμών αλλά και ενδιαφέρουσες επιλογές για vegans, το μενού συναρπάζει με τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του. Με αγάπη για το ποιοτικό και μαμαδίστικο φαγητό, που παρασκευάζεται με τα πιο αγνά υλικά και το μεράκι των ιδιοκτητών, ένα είναι σίγουρο: Θα γυρίζετε εδώ ξανά και ξανά χωρίς να βαρεθείτε, πεινασμένοι ή όχι!

κεντρίνα  ιταλική πίτσα

αθήνα ιταλική πίτσα

κεντρίνα bar resto

Στα must try η ομώνυμη πίτσα αλλά και η Negroni, ενώ από τις σαλάτες να δοκιμάσετε την δροσερή Fragola με γκοργκοντζόλα, φράουλες και σπανάκι. Όσο για τη λίστα με τα ποτά και τα γλυκά; Τα κρασιά είναι επιλεγμένα από μικρούς παραγωγούς σε Ελλάδα, Γαλλία και Ιταλία, ενώ τα cannoli αποτελούν το τέλειο sweet finale!

Μπορείτε να απολαύσετε την επιλογή σας άμεσα με παραγγελία από το κατάστημα, αλλά και μέσω efood και Wolt, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Info

Διεύθυνση: Λυκούργου 2, Χαλάνδρι

Τηλ. 210 6721129

Facebook: Kentrina

Instagram: kentrinaathens

κεντρίνα μαγαζί

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share