Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Ένας παράδεισος στη Πεντέλη: Το all-day bar music restaurant που σε ταξιδεύει σε άλλη εποχή - Ένας χώρος που σε «μαγεύει»

Δεν έχεις ξαναδεί παρόμοιο!

11 Μαΐου 2024 07:14
Ένας παράδεισος στη Πεντέλη: Το all-day bar music restaurant που σε ταξιδεύει σε άλλη εποχή - Ένας χώρος που σε «μαγεύει»
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Στην όμορφη Πεντέλη, στην Πλατεία Αγίας Τριάδας, βρίσκεται ένα all-day bar music restaurant, που όμοιο του δεν έχεις ξαναδεί. Από την ατμόσφαιρα και τη μουσική, μέχρι το φαγητό και τα cocktails, ο «Παλιάτσος», είναι ένα μαγαζί που ξεχωρίζει.

Με το που φτάσεις στην Πλατεία Αγίας Τριάδας, θα ξεχωρίσεις τον «Παλιάτσο», από την πολύχρωμη ταμπέλα, το πέτρινο κτήριο στο οποίο στεγάζεται και την ατμόσφαιρα γύρω από αυτό, που σε προσκαλεί να μπεις μέσα.

Ο «Παλιάτσος», αποτελείται από τρεις χώρους, την όμορφη αυλή, που λειτουργεί το καλοκαίρι, τον ημιυπαίθριο χώρο με τις κόκκινες τέντες και τις σόμπες και τον εσωτερικό χώρο.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε το νεοκλασικό bar - restaurant στο Παγκράτι που θα γίνει talk of the town.

Ένα ταξίδι σε άλλη εποχή

Η ατμόσφαιρα και η διακόσμηση στον «Παλιάτσο», είναι δύο πολύ μοναδικά πράγματα, τα οποία κάνουν το μαγαζί να ξεχωρίζει και το καθιστούν πραγματικά μοναδικό.

Τα vintage και retro έπιπλα, το βαθύ κόκκινο χρώμα στον φωτισμό που παραπέμπει σε καμπαρέ, το bar που θυμίζει τα speakeasy μαγαζιά της παλιάς εποχής και το μεγάλο παράθυρο στο βάθος του μαγαζιού με θέα τα τεράστια καταπράσινα φυτά, δημιουργούν ένα ειδυλλιακό τοπίο, που σε κάνει να νιώθεις ότι έχεις μπει σε μία χρονοκάψουλα και έχεις μεταφερθεί σε μια άλλη εποχή.

Μικές λεπτομέρειες στη διακόσμηση, όπως η βιβλιοθήκη με τα vintage αντικείμενα, οι αντίκες, τα φωτιστικά και φυσικά τα μεγάλα τραπέζια και οι πολυθρόνες, δίνουν στον χώρο μια αίσθηση πολυτέλειας.

Το μενού

Ας περάσουμε και στο μενού, στο οποίο θα βρεις ξεχωριστά πιάτα με έμπνευση από την ελληνική μεσογειακή κουζίνα και γλυκά, φτιαγμένα με αγνά υλικά και μοναδική γεύση.

Παράλληλα, αξίζει να δοκιμάσεις τα premium spirits και τα signature cocktails, με μοναδικές γεύσεις που δεν θα βρεις πουθενά αλλού.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share