Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

4 μαγαζιά στην Αθήνα για να πιείς το κρασί σου με θέα την Ακρόπολη

Για μεγάλη απόλαυση!

13 Απριλίου 2024 07:32
4 μαγαζιά στην Αθήνα για να πιείς το κρασί σου με θέα την Ακρόπολη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο κρασί, λίγο Ακρόπολη και καλή παρέα και έχεις το τέλειο βράδυ! Οι καλύτερες στιγμές, βρίσκονται στα πιο απλά πράγματα, εκεί που μπορείς να απολαύσεις ένα γευστικό ρόφημα, να απολαύσεις μια ειδυλλιακή θέα ή να περνάς χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Το Athensmagazine.gr, έκανε την έρευνα του και εντόπισε 4 μαγαζιά στην Αθήνα, ιδανικά για να απολαύσεις το κρασί ή το ποτό σου, έχοντας την πιο όμορφη θέα... την Ακρόπολη.

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε το νέο vegan μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας με γεύσεις που σε ταξιδεύουν στον κόσμο.

The Zillers'

Μητροπόλεως 54, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0322 2277

Ποιος είπε ότι οι ταράτσες είναι μόνο για το καλοκαίρι; Το "The Zillers'" έχει φροντίσει και για τον Χειμώνα, φροντίζοντας να κάνει την ταράτσα του επισκέψιμη και για τις κρύες μέρες του χρόνου.

Ο προικισμένος Executive Chef Παύλος Κυριάκης δημιουργεί εμπνευσμένα μενού που προβάλλουν την ελληνική κουζίνα με συναρπαστικές διεθνείς ανατροπές, τα οποία θα σε ταξιδέψουν με την γεύση τους, ενώ μπορείς ταυτόχρονα να απολαύσεις και ένα ποτήρι κρασί.

Και όλα αυτά, έχοντας θέα ένα από τα ομορφότερα αξιοθέατα της πόλης μας.... την Ακρόπολη.

Ermou 18 Beyond the Horizon

Ερμού 18, Αθήνα

Τηλέφωνο: 698 741 7390

Αγαπημένο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Μέσα σε μια στοά στην Ερμού και μετά από μερικά σκαλιά βρίσκεσαι στο "Ermou 18 Beyond the Horizon", έναν πανέμορφο χώρο, ο οποίος διαθέτει εκτός από εξωτερικό χώρο και εσωτερικό.

Η θέα από το μαγαζί είναι μοναδική, η Ακρόπολη απέχει ένα βλέμμα από τα μάτια σου και η minimal, boho αισθητική του σε χαλαρώνει.

La Suite Lounge

St George Lycabettus Lifestyle Hotel

Τηλέφωνο: 21 0741 6000

Με θέα την Ακρόπολη και τον Σαρωνικό στο "La Suite Lounge", μπορείτε να απολαύσετε την ελληνική κουζίνα, με προϊόντα από την Ελλάδα, σε συνδυασμό με jazz μουσική.

μαγαζί με θέα Ακρόπολη

Chocolat Royal

Αποστόλου Παύλου 27, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0346 9077

Το "Chocolat Royal" βρίσκεται σε μια από τις πιο γραφικές γειτονιές της Αθήνας, στο όμορφο Θησείο και στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο τεσσάρων επιπέδων υψηλής αισθητικής με θέα από την Ακρόπολη έως το Λυκαβηττό.

Σε ένα χώρο οικείο και "ζεστό", από τις πρώτες πρωινές ώρες μπορείτε να ξεκινήσετε απολαμβάνοντας εκλεκτό και brunch, να συνεχίσετε το απόγευμα και μετά μα ταξιδέψτε μαζί από το Wine Station, το wine bar του Chocolat Royal που λειτουργεί στο ισόγειο του κτιρίου, στους καλύτερους αμπελώνες της Ελλάδας.

Chocolat Royal, Αθήνα

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share