Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

«Βαρύς κι ασήκωτος» ο Αλέξης Κούγιας: Το viral ζεϊμπέκικο του ποινικολόγου (video)

«Έριξε το Tik Tok ο χορός του!

30 Απριλίου 2024 18:01
«Βαρύς κι ασήκωτος» ο Αλέξης Κούγιας: Το viral ζεϊμπέκικο του ποινικολόγου (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν λίγο καιρό ο Αλέξης Κούγιας εθεάθη να χορεύει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας στο οποίο εμφανίζεται ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος. Με την ευκαιρία, δείτε το λεβέντικο ζεϊμπέκικο μικρού μπόμπιρα.

Ο γνωστός ποινικολόγος κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, μαζί με την παρέα του αποφάσισε να το “κάψει”. Την ώρα που ο Νίκο Μακρόπουλος τραγουδούσε μια απο τις επιτυχίες του, με το κέφι στο ζενίθ, ο Αλέξης Κούγιας ανέβηκε στην πίστα. Εκεί χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο και έγινε viral στο Tik Tok, με το σχετικό βίντεο που κυκλοφορεί.

Δείτε το επικό βίντεο με τον χορό του:

Άλαλη η τραγουδίστρια: Νεαρός μάγκας ανέβηκε στην σκηνή να χορέψει ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτήθηκε (video)

Μόλις ανέβηκε αυτός ο άντρας να χορέψει ζεϊμπέκικο έκανε μέχρι και τη Νατάσα Μποφίλιου να δακρύσει!

Μια μαγική στιγμή καταγράφηκε σε συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου στη Θεσσαλονίκη.

Όταν η τραγουδίστρια ξεκίνησε να ερμηνεύει το τραγούδι «Μέχρι το τέλος», ένας από τους θεατές ζήτησε να ανέβει στη σκηνή για να χορέψει.

Η Μποφίλιου δεν του το αρνήθηκε με τον αγνώστων στοιχείων άνδρα, ο οποίος ήταν άτομο με κινητικά προβλήματα, να χορεύει ένα ζεϊμπέκικο που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Η τραγουδίστρια έκανε στην άκρη, αφήνοντας τον νεαρό να χορέψει στην πίστα μόνος του, ενώ στο τέλος του τραγουδιού τον πλησίασε και τον αγκάλιασε συγκινημένη.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share