Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Λουκουμάδες "Φάτους Όλους": Οι πιο νόστιμοι λουκουμάδες που έχεις φάει ποτέ

Θα γλείφεις και τα δάκτυλα σου

8 Νοεμβρίου 2021 13:48
Λουκουμάδες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι αφράτοι, είναι νόστιμοι και μας θυμίζουν τις πιο ανέμελες και όμορφες στιγμές μας. Είναι οι λουκουμάδες "Φάτους Όλους", που ονομάστηκαν έτσι γιατί, όπως αναφέρει η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού Ελένη Γερμανού, όταν ξεκίνησε να τους πρωτοφτιάχνει και τους έδινε στους φίλους της να τους δοκιμάσουν τους έτρωγαν κυριολεκτικά ΟΛΟΥΣ.

Το "Φάτους Όλους" άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό τον Φεβρουάριο του 2010 σε ένα πολύ μικρό μαγαζί στην Χαλκίδα και το μόνο σίγουρο είναι ότι κτίστηκε με πολύ μεράκι και πολύ αγάπη.

Στη συνέχεια, το 2012, μεταφέρθηκε στη Σκιάθο, αλλά δεν άντεξε μακριά από την όμορφη πόλη με τα τρελά νερά και 2 χρόνια μετά, το 2014, επέστρεψε και πάλι στη Χαλκίδα, σε ένα μεγαλύτερο χώρο, στην οδό Αγγελή Γοβίου 3.

Λουκουμάδες στην Χαλκίδα

Η σύλληψη της ιδέας

Η ιστορία για τη σύλληψη της ιδέας γεννιέται μέσα στο μυαλό της ίδια της Ελένης, η οποία άρχισε να γράφει την ιδέα της σε ένα τετράδιο. Μία ιδέα που φυσικά που τριγυρνούσε ασταμάτητε στο μυαλό της και δεν θα ηρεμούσε αν δεν την υλοποιούσε.

Ένα δώρο από τον πρώην εργοδότη της και το μεράκι της Ελένης, ήταν τα πρώτα "συστατικά" που χρειάστηκαν για να στηθεί το μαγαζί.

Χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει η ιδιοκτήτρια, "η πρώτη μου λουκουμαδομηχανή ήταν δώρο από τον πρώτο εργοδότη μου. Την είχε στην αποθήκη του και αντί για το χρηματικό δώρο των Χριστουγέννων ζήτησα αυτή τη μηχανή, γιατί μου είχε γυαλίσει στο μάτι, όταν την έβλεπα στην αποθήκη."

Αυτή η λουκουμαδομηχανή, δεν θα μπορούσε να είχε αξιοποιηθεί καλύτερα, αφού όταν "έπεσε" στα χέρια της Ελένης, δημιουργήθηκαν οι αφράτοι και νόστιμοι λουκουμάδες.

Νόστιμοι και αφράτοι λουκουμάδες

Οι πιο πρωτότυπες γεύσεις

Στο "Φάτους Όλους" θα βρεις τους πιο νόστιμους, περίεργους και διαφορετικούς συνδυασμούς γεύσεων που έχεις δοκιμάσει.

Λουκουμάδες γλυκοί ή αλμυροί; Με γέμιση ή χωρίς; Με σοκολάτα ή μέλι; Με παγωτό; Μήπως με μπουγάτσα;; Ναι καλά διαβάσατε μπουγάτσα!

Λουκουμάδες μπουγάτσα

Συνδυασμοί και γεύσεις για όλα τα γούστα.

Που θα απολαύσετε τους λουκουμάδες

Τους λουκουμάδες σας μπορείτε να τους απολαύσετε στα τραπέζια που διαθέτει το μαγαζί στον εξωτερικό χώρο. Αξίζει να φάτε τους λουκουμάδες σας σε ένα από τα τραπεζάκια του μαγαζιού καθώς οι γεύσεις από τους λουκουμάδες, το κλίμα του μαγαζιού και η ευγενική εξυπηρέτηση θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Αν πάλι δεν θέλετε να κάτσετε σε ένα από τα τραπεζάκια μπορείτε να περπατήσετε στην παραλία ή να κάτσετε σε ένα από τα παγκάκια και να απολαύσετε τους λουκουμάδες σας ατενίζοντας τη θέα.

Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση να θέλετε να τους απολαύσετε και από τον καναπέ του σπιτιού σας. Αν μένετε εκεί κοντά στη Χαλκίδα, τότε είστε μονό ένα τηλέφωνο μακριά. Το κατάστημα κάνει και παράδοση κατ' οίκον.

Καλή απόλαυση λοιπόν!

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share