Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024

Survivor All Star: «Βόμβα» από τον Άρη Σοϊλέδη - «Θα σκάσουν κι άλλα...»

Η αποκάλυψη του πρώην παίκτη του ριάλιτι

27 Μαρτίου 2023 13:16
Survivor All Star: «Βόμβα» από τον Άρη Σοϊλέδη - «Θα σκάσουν κι άλλα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άρης Σοϊλέδης έριξε νέα «βόμβα» σχετικά με το Survivor All Star, λίγο μετά την πληροφόρηση για αποβολή των Γιωρίκα Πιλίδη και Ηλία Γκότση, τονίζοντας πως υπάρχουν κι άλλες... παρανομίες που πρόκειται να αποκαλυφθούν.

«Εκεί μέσα επειδή είναι τόσο δύσκολες οι καταστάσεις, όλοι ξέρουμε για όλους “παρανομίες” που κάνουμε εκτός παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα έχει να κάνει με την ηθική του καθενός, αν ο άλλος θέλει να πατήσει επί πτωμάτων για να συνεχίσει, αν κάποιος θέλει να σε “φάει”. Θα μπορούσα πέρσι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να πω πράγματα για όλους. Αλλά δεν ήθελα να συνεχίσω έτσι», ανέφερε αρχικά ο πρώην παίκτης, που τα έχει βάλει ξανά με την παραγωγή.

Survivor All Star: Η νέα αποκάλυψη του Σοϊλέδη

Στη συνέχεια ο Άρης Σοϊλέδης σημείωσε ότι εκτός από την αναταραχή που υπάρχει τώρα με τη φημολογούμενη αποβολή δύο παικτών ίσως υπάρξει κι άλλη «βόμβα» στο Survivor All Star τις επόμενες μέρες.

«Ακόμα και φέτος που όπως βλέπουμε έρχεται μια ποινή, ίσως και αποβολή από το παιχνίδι δύο παιδιών, μπορεί να μην είναι και οι μόνοι που έχουν επικοινωνία στο παιχνίδι φέτος. Γίνεται ένας χαμός γενικά. Ενημερώνομαι από παιδιά που αποχωρούν και μου λένε ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά με κινητά μέσα. Ίσως κάποια στιγμή να σκάσει κι άλλη μια “βόμβα” μέσα στις επόμενες μέρες. Γενικά λίγο η παραγωγή το έχει χάσει το εργάκι», ανέφερε συγκεκριμένα.

«Τρία βύσματα, μία φωτογραφία» - Σκάνδαλο στο Twitter με το Survivor All Star! Στο στόχαστρο και ο Γιώργος Λιανός!

Σάλος επικρατεί τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και στο Survivor All Star, μετά από ακόμη μια παράβαση. Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες δυο παίκτες της ίδια ομάδας έκαναν δυο σοβαρές παραβάσεις, διαφορετική ο καθένας, με αποτέλεσμα να έχουν απομακρυνθεί από το παιχνίδι μέχρι να γίνουν οι κατάλληλες έρευνες, να δουν τι έχει συμβεί και να πράξουν ανάλογα.

Συγκεκριμένα, αν όντως έχουν κάνει τις παραβάσεις, θα αποβληθούν και θα επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα, αν έχει όμως συμβεί κάτι άλλο θα συνεχίσουν στο παιχνίδι αλλά με ποινή που θα τους δοθεί από την παραγωγή.

Οι παίκτες λοιπόν που έχουν κάνει τις παραβάσεις είναι ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ο πρώτος κατηγορείται πως είναι κάνει deal με local και έτρωγε φαγητά κατάλληλα για την διατροφή του, ενώ ο δεύτερος πως είναι επικοινωνία με την Ελλάδα. Ήδη όπως παρακολουθήσαμε από το trailer που κυκλοφόρησε, οι δυο παίκτες έχουν απομακρυνθεί και γίνονται έρευνες σχετικά!

Με όλες αυτές τις εξελίξεις, το twitter έχει πάρει φωτιά με το... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share