Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

«Πάγωσαν» όλοι με το πρωτοφανές ξέσπασμα του Μιχάλη Κουϊνέλη σε συναυλία του - «Ποιος είναι ο μ@λακ@ς;» (video)

Έχασε την ψυχραιμία του ο τραγουδιστής

23 Μαΐου 2024 12:44
«Πάγωσαν» όλοι με το πρωτοφανές ξέσπασμα του Μιχάλη Κουϊνέλη σε συναυλία του - «Ποιος είναι ο μ@λακ@ς;» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα πρωτοφανές ξέσπασμα είχε ο Μιχάλης Κουινέλης, ο οποίος έχασε την ψυχραιμία του κατά τη διάρκεια συναυλίας του στην πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια.

Το βίντεο από τη στιγμή που ο τραγουδιστής των Stavento χάνει την ψυχραιμία του δημοσιεύτηκε από χρήστη του TikTok και έτσι έγινε viral η αντίδρασή του. Ο λόγος που διέκοψε το τραγούδι του και παραλίγο να αποχωρήσει από τη συναυλία ήταν άτομο που πετούσε «μπιλάκια», όπως αναφέρθηκε από τον ίδιο.

Θυμηθείτε επίσης: Ήβη Αδάμου: «Ντροπή σου που το απολαμβάνεις! Ρε για όνομα του Θεού κατάγεται και από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου» - Ορυμαγδός αρνητικών σχολίων για την εμφάνιση της στην Τουρκία

Γεμάτος οργή, ο Μιχάλης Κουινέλης αναζητούσε το εν λόγω άτομο στο κοινό μην μπορώντας να καταλάβει ποιος και γιατί ήθελε να διακόψει τη βραδιά και την ευχάριστη ατμόσφαιρα της διοργάνωσης.

«Ποιος είναι ο μ@λακ@ς πετάει μαλακίες; Ποιος πετάει μπιλάκια; Θέλετε να κάνω τη συναυλία ή να φύγω; Ποιος είναι ο μ@λακ@ς που πετάει μπιλάκια; Δηλαδή ήρθαμε να φτιάξουμε τη διάθεσή μας και πετάτε μ@λ@κίες αλήθεια;», είπε ο Μιχάλης Κουινέλης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share