Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 trailer 23/05: Τσακώνεται και ύστερα σωριάζεται στο έδαφος - Αποχωρεί οριστικά ο Σταμάτης Ταλαδιανός;

Το περιστατικό στην τελική μονομαχία μετά τον καβγά του προκαλεί έντονη ανησυχία

23 Μαΐου 2024 07:32
Survivor 2024 trailer 23/05: Τσακώνεται και ύστερα σωριάζεται στο έδαφος - Αποχωρεί οριστικά ο Σταμάτης Ταλαδιανός;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 trailer 23/05: Η κατάσταση στο Survivor παραμένει «εύφλεκτη», με λίγες μόλις εβδομάδες να έχουν απομείνει για το φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης και τους παίκτες να πλησιάζουν κάθε μέρα και περισσότερο στον τελικό τους στόχο, που δεν είναι άλλος από το να πάνε στο Άλσος Βεΐκου και να διεκδικήσουν την κούπα.

Οι παίκτες των δύο ομάδων συγκεντρώνονται, για να αγωνιστούν στο έπαθλο επικοινωνίας, που ενδεχομένως να έχει και κάποιο συμπληρωματικό έπαθλο, αφού είναι και η τελευταία έως τώρα περίπτωση, όπου θα παίξουν μαζί με τους Τούρκους All Stars, εκτός κι αν υπάρξει κάποια άλλη απόφαση της παραγωγής στις επόμενες ημέρες, βλέποντας νέα προβλήματα να εμφανίζονται.

Survivor 2024 trailer 23/05: Ο καβγάς Σταμάτη-Χριστόφορου και η πτώση του πρώτου

Στη διάρκεια του αγωνίσματος επικοινωνίας, πάντως, βλέπουμε τον Σταμάτη Ταλαδιανό να εκνευρίζεται και να «ξεσπά», για να έρθει ο Χριστόφορος Ταξίδης να επιχειρήσει να τον... πειράξει και τον πρώτο να αντιδρά πολύ έντονα, αφήνοντας «αιχμές» για το γεγονός, ότι δεν αγωνίζεται λόγω προβλήματος στο γόνατο.

Οι δυο τους τοποθετούνται και μπροστά στην κάμερα, με τον Σταμάτη να κάνει λόγο για ασέβεια στο πρόσωπό του και τον Χριστόφορο να μη θεωρεί, ότι έχει κάνει κάτι το μεμπτό. Στην τελική μονομαχία, πάντως, ο πρώτος δείχνει αρκετά κουρασμένος και πέφτει στο έδαφος, χωρίς να καταλαβαίνουμε αν είναι από την κούραση ή κάποιον άλλο λόγο.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share