Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Super League: Τριάρα με ανατροπή ο ΠΑΟΚ (Video)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις

10 Ιανουαρίου 2021 17:11
Super League: Τριάρα με ανατροπή ο ΠΑΟΚ (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Super League: Στις νίκες επέστρεψε ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, επικρατώντας του Βόλου με 3-1. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε όμως να ανεβάσει σταδιακά την απόδοσή της και να γυρίσει το ματς.

O Βόλος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να μετουσιώσει αυτόν τον ενθουσιασμό του σε γκολ. Στο 11' ύστερα από αδιανόητη τρικυμία στην περιοχή του ΠΑΟΚ, η μπάλα κατέληξε στον Κιάκο, ο οποίος άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν να τα έχουν χαμένα.

Στο 16' μάλιστα παραλίγο να δεχτούν και δεύτερο γκολ από κενό στην άμυνα. Ο Πασχαλάκης όμως αυτή τη φορά είχε σωστή αντίδραση εξουδετερώνοντας αρχικά τον Δουβίκα και στη συνέχεια τον Ρενάτο. Ο ΠΑΟΚ όμως στάθηκε τυχερός και στο 28' κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ριένστρα, με τον Σβαμπ να εκτελεί εύστοχα την παράβαση και να ισοφαρίζει.

Οι Θεσσαλονικείς για αρκετή ώρα δεν έκανε ούτε υποψία φάσης, δείχνοντας σαφέστα πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι!Η έμπνευση του Περέιρα δεν μετουσιώθηκε σε γκολ από τον Τζόλη, το σουτ του οποίου βρήκε σώματα στο τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γκαρσία έριξε στη μάχη Βιεϊρίνια και Καντουρί. Παρά τις αλλαγές όμως ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός για αρκετά λεπτά παρά την ασφυκτική πίεση στα καρέ της ομάδας της Μαγνησίας. Τον πάγο έσπασε στο 56' ο Ουάρντα με άστοχο γυριστό σουτ, τέσσερα λεπτά αργότερα όμως ο Βόλος με τον αμαρκάριστο Ρενάτο υπενθύμισε στους γηπεδούχους, ότι δεν είναι εύκολη λεία.

Τον Γόρδιο Δεσμό για τον «Δικέφαλο» του Βορρά έλυσε ο Ίνγκασον στο 65' με κεφαλιά. Από εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι απελευθερώθηκαν και βελτίωσαν την απόδοσή τους βγάζοντας τρεις επικίνδυνες στιγμές με τον Κρμέντσικ.

Στο 82' ο Μουργκ νικήθηκε από τον Κλέιμαν, ενώ στον ίδιο χρόνο το σουτ του Καντουρί βγήκε εκτός γηπέδου. Το τελικό 3-1 έγραψε ο Κρμέντσικ που στην εκπνοή του παιχνιδιού έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση και ήταν εύστοχος απέναντι από τον τερματοφύλακα του Βόλου.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Περέιρα (46' Βιεϊρίνια), Εσίτι (46' Καντουρί), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Ουάρντα (85' Αουγκούστο), Τζόλης (78' Μουργκ), Σβιντέρσκι (68' Κρμέντσικ)

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Σάντσες, Μήτογλου, Φεράρι, Γκρίλο, Κιάκος (68' Μαρτίνες), Ριένστρα, Σάντος, Μπάρτολο, Περέα (63' Νίνης), Δουβίκας

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share