Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Τον δάγκωσε φίδι και αμέσως μετά εκείνος έκανε το ίδιο στη γυναίκα του - Μόλις μάθετε τον λόγο θα παγώσετε!

Αδιανόητο...

3 Ιουλίου 2023 15:31
Τον δάγκωσε φίδι και αμέσως μετά εκείνος έκανε το ίδιο στη γυναίκα του - Μόλις μάθετε τον λόγο θα παγώσετε!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στην Ινδία όταν ένα φίδι δάγκωσε έναν άντρα κι αυτός στη συνέχεια δάγκωσε τη γυναίκα του. Ο λόγος; Ήθελε να πεθάνουν μαζί! Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα εξωφρενικό σκηνικό με φίδι καθώς λίγο καιρό πριν ένα φίδι δάγκωσε μια γυναίκα και πέθανε από... τη σιλικόνη

Ο Σανκάρ κοιμόταν στο σπίτι του στην Ινδία, στην περιοχή Samastipur, όταν τον δάγκωσε το φίδι και μέχρι το πρωί, η κατάστασή του είχε χειροτερέψει. Επειδή φοβήθηκε ότι δεν του είχε απομείνει πολύς χρόνος, κράτησε το χέρι της συζύγου του, Αμίρι Ντέβι, και της είπε ότι ήθελε να μείνουν ενωμένοι και στο θάνατο. Δαχτυλίδι χάθηκε στις ΗΠΑ και βρέθηκε σε δάσος στην Φιλανδία 47 χρόνια αργότερα!

Έτσι, όπως ανέφερε το India Today και αναμεταδίδει το Newsweek, έμπηξε τα δόντια του στο χέρι της Αμίρι και έπεσαν και οι δύο αναίσθητοι. «Μου είπε ότι με αγαπούσε πάρα πολύ και ήθελε να πεθάνουμε μαζί και έπειτα πήρε το χέρι μου και με δάγκωσε. Του το επέτρεψα» φέρεται να είπε η γυναίκα του Σανκάρ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Φίδι δάγκωσε άντρα
Φίδι δάγκωσε άντρα

Αδιανόητο: Άντρας δάγκωσε φίδι για να το εκδικηθεί και τώρα είναι στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση!

Άντρας δάγκωσε φίδι για να το εκδικηθεί και τώρα είναι στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική!

Ένας Ινδός που τον δάγκωσε φίδι πήρε την εκδίκησή του, καθώς δάγκωσε και ο ίδιος το ερπετό και το σκότωσε, όπως δήλωσε σήμερα ο πατέρας του. Απίστευτo: Μυρμήγκια με την επιμονή τους σκότωσαν τεράστιο φίδι!

Ο άνδρας αυτός, ο Ρατζ Κουμάρ, χαλάρωνε χθες στο σπίτι του στο νότιο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές απολαμβάνοντας το ποτό του, όταν ένα φίδι μπήκε στο δωμάτιο και τον δάγκωσε, δήλωσε ο πατέρας του.

«Ένα φίδι τον δάγκωσε. Τότε και αυτός με τη σειρά του το δάγκωσε και το έκοψε σε κομμάτια», δήλωσε ο πατέρας, ο Μπαμπού Ραμ. Σοκ: Μικρά παιδιά έσωσαν το σκυλάκι τους από φίδι που το είχε τυλίξει και παρολίγον να το σκοτώσει!

Η οικογένεια του μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο ενώ σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

«Είναι σίγουρα περίεργο», δήλωσε ο γιατρός του Ρατζ Κουμάρ, ο Ν.Π. Σινγκ. «Έχω δει ανθρώπους να έρχονται με δάγκωμα φιδιού, αλλά ποτέ κάποιον που δάγκωσε ο ίδιος φίδι και μετά να το φέρνει μαζί του σε μια σακούλα».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share