Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό: 36χρονη βρέθηκε νεκρή, περικυκλωμένη από 140 φίδια!

Απίστευτο!

16 Φεβρουαρίου 2020 14:05
Σοκαριστικό: 36χρονη βρέθηκε νεκρή, περικυκλωμένη από 140 φίδια!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως μια 36χρονη από την Ιντιάνα βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της ανάμεσα σε 140 φίδια το ένα εκ των οποίων ήταν τυλιγμένο γύρω από το λαιμό της.

Τα 140 φίδια, που βρέθηκαν στο σπίτι, ανήκαν στο θύμα, την 36χρονη Λώρα Χερστ, που πήγαινε εκεί δυο φορές την εβδομάδα για να τα φροντίσει. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα φίδι επιτίθεται και τελικά σκοτώνει τον ιδιοκτήτη του καθώς λίγο καιρό πριν ένας πύθωνας στραγγάλισε τον γητευτή του μπροστά στα μάτια θεατών!

Το πτώμα της εντόπισε ο σερίφης της κομητείας, Ντον Μάνσον, που ζει στο διπλανό οίκημα και στον οποίο ανήκει το κτίριο και τα φίδια. Κατάφερε να ξετυλίξει τον πύθωνα από τον λαιμό της, αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

«Φαίνεται ότι τη στραγγάλισε το φίδι», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Φίδι γεννήθηκε με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα τέλειο μουστάκι!

Τα φίδια είναι ψυχρά πλάσματα, αλλά αυτό το φίδι έχει κάτι που το ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες και θα καταλάβετε τι εννοούμε. Πάντως καμία σχέση με το γιγάντιο φίδι που απαθανάτισε κάμερα!

Μπορεί να είναι δύσκολο να το πιστέψετε, αλλά οι φωτογραφίες δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία.

Το φίδι αυτό γεννήθηκε με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα τέλειο μουστάκι!

Πρόκειται για ένα μη δηλητηριώδες φίδι, που βρέθηκε στην κεντρική βόρεια Αμερική.

Μπορεί να μην σκοτώνει ανθρώπους, αλλά σίγουρα το στυλ του είναι θανατηφόρο!

Δείτε τις φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

Κροκόδειλος απολαμβάνει το φαγητό του και ξαφνικά εμφανίζεται μία λεοπάρδαλη... Η συνέχεια θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό! (Video)

Κροκόδειλος απολαμβάνει το φαγητό του και ξαφνικά εμφανίζεται μία λεοπάρδαλη... Η συνέχεια θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό! Οι λεοπαρδάλεις είναι άγρια ζώα και πολλές είναι οι φορές που έχουν επιτεθεί σε ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά τους

Ειδικότερα, βίντεο δείχνει ένα κροκόδειλο να ξεκουράζεται μετά από ένα επιτυχημένο κυνήγι αντιλόπη και στέκεται ακίνητος, μ’ ένα κομμάτι κρέατος στα θηριώδη σαγόνια του.

Όμως, ένα πονηρό αιλουροειδές γλίστρησε αθόρυβα δίπλα στο τρομακτικό αμφίβιο ερπετό κι έκλεψε το κρέας κατευθείαν από το στόμα του κροκόδειλου.

Πύθωνας έχει αρπάξει λεοπάρδαλη με τη συνέχει να σοκάρει...! (Video)

Aγρια μάχη επιβίωσης στο εθνικό πάρκο Κρούγκερ της Αφρικής, μεταξύ μίας λεοπάρδαλης και ενός πύθωνα. Πανικό προκάλεσε ένα φίδι γίγας το οποίο κάνει έκπληξη στους ιδιοκτήτες σπιτιού από το παράθυρο της κουζίνας!

Αρχικά, η λεοπάρδαλη δείχνει να κερδίζει τη μάχη, ωστόσο, ο πύθωνας κατάφερε και την τύλιξε. Εκεί που όλα έδειχναν πως το ερπετό θα ήταν ο μεγάλος νικητής της μονομαχίας, όλα… άλλαξαν.

Δείτε το βίντεο:

Ανατριχιαστική μάχη επιβίωσης: Aφρικανικός ασβός εναντίον πύθωνα και δύο τσακαλιών! (Video)

Μία ανατριχιαστική μάχη επιβίωσης ενός αφρικανικού ασβού εναντίον ενός πύθωνα και δύο τσακαλιών κατέγραψε η κάμερα ενός τουρίστα, έχοντας δει ακόμη πύθωνα να τα βάζει με ολόκληρο λιοντάρι!

Το σώμα ενός πύθωνα βρίσκεται τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του αφρικανικού ασβού, όταν ξαφνικά ένα τσακάλι μπαίνει στη μέση.

Το φίδι φαίνεται να κερδίζει προς στιγμήν, αλλά το θηλαστικό -το οποίο σύμφωνα με το περιοδικό «Scientific American» είναι το επιθετικό θηλαστικό στον κόσμο- καταφέρνει να ξεφύγει και αρχίζει να σέρνει τον πύθωνα.

Τότε, στη «μάχη» μπαίνει και δεύτερο τσακάλι και μαζί με το πρώτο αρχίζουν να απειλούν τον ασβό και να τραβάνε τον πύθωνα από την άλλη πλευρά.

Δείτε στο βίντεο την συγκλονιστική συνέχεια και την τελική επικράτηση:

Πύθωνας εναντίον κόμπρας: Η μάχη που «κόβει» την ανάσα! (Video)

Πύθωνας εναντίον κόμπρας: Μια μάχη που «κόβει» την ανάσα!

Γενναίος σκυλάκος σκότωσε δηλητηριώδη κόμπρα για να προστατεύσει την οικογένειά του και πέθανε!

Το τεράστιο δηλητηριώδες φίδι είχε καταφέρει να εξουδετερώσει τον πύθωνα και είχε αρχίσει να τον καταβροχθίζει ολόκληρο.

Αλλά η κόμπρα υπολόγιζε χωρίς τους κατοίκους του χωριού Davao del Sur των Φιλιππίνων.

Οι τρομοκρατημένοι κάτοικοι μόλις είδαν την κόμπρα άρχισαν να την χτυπούν με ξύλα μέχρι που την σκότωσαν.

Τρόμος! Πυθώνας δάγκωσε άντρα σε επίμαχο σημείο όταν πήγε τουαλέτα! (Photos)

Η ουρά του τεράστιου πύθωνα που είχε σκοτώσει και καταβροχθίσει εξήχε από το στόμα της κόμπρας. Μόλις σκότωσαν το φίδι, το άνοιξαν με μαχαίρι και είδαν τον πύθωνα.

"Υπάρχουν πολλά φίδια στην περιοχή μας αλλά είναι η πρώτη φορά που είδαμε κόμπρα να έχει φάει πύθωνα" είπε ένας κάτοικος. "Έχουν πεθάνει πολλοί άνθρωποι στο χωριό από κόμπρα και έτσι ο γείτονας μόλις είδε το φίδι το σκότωσε" πρόσθεσε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share