Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Λιοντάρι μονομαχεί με πύθωνα: Δευτερόλεπτα αργότερα συμβαίνει το απίστευτο!

Ανατριχιαστικές εικόνες!

27 Νοεμβρίου 2019 08:45
Λιοντάρι μονομαχεί με πύθωνα: Δευτερόλεπτα αργότερα συμβαίνει το απίστευτο!

Ανατριχιαστικό: Τι συμβαίνει όταν ο βασιλιάς της ζούγκλας, ένα λιοντάρι μονομαχεί με έναν πύθωνα; Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής; Θα σοκαριστείτε

Σύμφωνα με τη Daily Mail αυτή θεωρείται ότι είναι η πρώτη φορά που φωτογραφική κάμερα «συλλαμβάνει» κάτι τέτοιο, δηλαδή έναν πύθωνα να τρώει ένα τόσο μεγάλο θήραμα.

Σοκ: Λιοντάρι επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη ζωολογικού πάρκου σέρνοντας τον από το στόμα μπροστά στους επισκέπτες!

Πολλές φορές έχει απαθανατιστεί πύθωνας να σκοτώνει και να τρώει το θήραμά του, αλλά πάντοτε αυτό ήταν κάτι πολύ μικρότερο από ένα λιοντάρι, όπως λαγοί, κουνέλια, αντιλόπες, σκίουροι, πουλιά και ποντίκια.
Από τις φωτογραφίες φαίνεται το πόσο χρειάζεται να ανοίξει το στόμα του ο πύθωνας για να καταπιεί το τεράστιο θηλαστικό. Το συγκεκριμένο φίδι μπορεί να μεγαλώσει κατά 16 φορές τον όγκο του προκειμένου να φάει τα μεγάλα θηράματα.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες στιγμιότυπα στο Athensmagazine.gr:

Πύθωνας Λιοντάρι

Λιοντάρι με πύθωνα

Πύθωνας τρώει λιοντάρι

Φίδι πύθωνας τρώει λιοντάρι

Αγόρι 8 ετών πάλεψε με λιοντάρι! Εκείνο πήρε το κεφάλι του παιδιού στο στόμα του! Λίγο μετά...

Ένα 8χρονο αγόρι που δέχτηκε επίθεση από λιοντάρι στο βουνό έξω από το σπίτι του στο Κολοράντο τον περασμένο μήνα, περιέγραψε πως πάλευε να σωθεί ακόμα και όταν το ζώο είχε το κεφάλι του στο στόμα του!

Ο Πάικ Κάρλσον, είπε πως όταν έπαιζε με τον αδελφό του έξω από το σπίτι της οικογένειας στο Bailey, μια αγροτική περιοχή περίπου μία ώρα νότια του Ντένβερ, ένα λιοντάρι που κατέβηκε από το βουνό του επιτέθηκε.

«Βρήκα ένα ξύλο και προσπάθησα να του το καρφώσω στο μάτι, αλλά έσπασε», ανέφερε.

Λιοντάρι ορμάει στον 50χρονο θηριοδαμαστή του. Όλοι έμειναν άφωνοι με αυτό που είδαν...

undefined

Ο πατέρας του παιδιού, ο Ρον Κάρλσον, έτρεξε να βοηθήσει τον Πάικ, αφού ο μεγάλος του γιος έτρεξε να του πει τι συνέβη. Το λιοντάρι του είχε το κεφάλι του αγοριού στο στόμα του και τον είχε τραβήξει κάτω από ένα δέντρο.

«Όταν κατάφερα να τρομάξω το λιοντάρι και πήρα το παιδί, δεν μπορούσα να δω το πρόσωπό του», είπε και συνέχισε: «Υπήρχε αίμα πάνω του. Το κρανίο του ήταν σχισμένο σε πολλά σημεία. Δεν εύχομαι σε κανένα γονιό να το ζήσει αυτό».

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share