Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

49χρονη γυναίκα περπατούσε στο πεζοδρόμιο όταν ξαφνικά πέρασε δίπλα της μια 77χρονη γιαγιά! Η κρυφή κάμερα την... έστειλε για 3 χρόνια στην φυλακή!

Αδιανόητο!

2 Μαρτίου 2023 14:36
49χρονη γυναίκα περπατούσε στο πεζοδρόμιο όταν ξαφνικά πέρασε δίπλα της μια 77χρονη γιαγιά! Η κρυφή κάμερα την... έστειλε για 3 χρόνια στην φυλακή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο δυστύχημα σημειώθηκε στις 20 Οκτωβρίου του 2020 όταν μια 49χρονη γυναίκα σκότωσε χωρίς... λόγο και αιτία μια 77χρονη γιαγιά!

Συγκεκριμένα η Auriol Grey, με πρόβλημα αναπηρίας, περπατούσε σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Cambridgeshire στο Huntingdon της Αγγλίας όταν ξαφνικά δίπλα της προσπάθησε να περάσει η 77χρονη Celia Ward με το ποδήλατο.

Γιαγιά θάνατος
H 77χρονη γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο

Τότε η 49χρονη νευριασμένη που η γιαγιά θα της... έκοβε τον δρόμο την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει στον δρόμο και να βρει τραγικό θάνατο, αφού επερχόμενο αυτοκίνητο την πάτησε και την σκότωσε ακαριαία!

Δύο χρόνια μετά μια... κρυφή κάμερα έστειλε στην φυλακή για 3 χρόνια την 49χρονη, καθώς καταγράφηκε καρέ καρέ η τραγική της κίνηση!

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr

Φαντάσματα σε νεκροταφείο! Δείτε τι τράβηξε 53χρονη με την κάμερα σε απευθείας μετάδοση (Video)

Μια 53χρονη ισχυρίζεται ότι βιντεοσκόπησε με την κάμερα φαντάσματα κατά τη διάρκεια κυνηγιού φαντασμάτων σε νεκροταφείο, κατά τη διάρκεια απευθείας μετάδοσης.

Συγκεκριμένα, η 53χρονη πνευματίστρια Ντέμπορα Ντέιβις αποφάσισε να βγει να κυνηγήσει φαντάσματα σε απευθείας μετάδοση κι έτσι επισκέφτηκε ένα νεκροταφείο δίπλα σε εκκλησία που χτίστηκε το 1256. Σύμφωνα με τον θρύλο, το κοιμητήριο στοιχειώνουν βρυκόλακες εδώ και 100 χρόνια.

Κοιτώντας το βιντεοσκοπημένο υλικό, το μέντιουμ με έκπληξη διέκρινε μια παράξενη φιγούρα ενός μικρού κοριτσιού να τρέχει ανάμεσα στους τάφους. Την επόμενη μέρα, η Ντέμπορα είδε το φάντασμα ενός ηλικιωμένου άντρα να περπατά πίσω από την πλάτη της. Μάλιστα σύμφωνα με το μέντιουμ, αυτή η τελευταία παράξενη οντότητα της έκλεισε και την απευθείας μετάδοση. Επίσης, μία 98χρονη γιαγιά έπεφτε διαρκώς από το αναπηρικό της καρότσι. Εγκατέστησε κάμερα και αποδείχτηκε πως ήταν αυτό που φοβόταν

Η μάντισσα, όπως η ίδια αναφέρει, τις περισσότερες φορές κάνει τα πάντα για να απομυθοποιήσει και να βρει τη λογική εξήγηση απ’ όσα παράξενα της συμβαίνουν, αλλά, όπως λέει, αυτές οι δύο συναντήσεις είναι πραγματικά ανεξήγητες.

Πάντως για τους πιο ψύχραιμους τα αλλόκοσμα όντα δεν πρόκειται παρά για παιχνίδια του φακού της κάμερας, όπως κινείται στον χώρο.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share