Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Θα πάθετε πλάκα: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Γιώργος Ελεύθερας από το Βar!

Τι λέτε έχει αλλάξει πολύ από τότε που τον θυμάστε;

28 Φεβρουαρίου 2022 11:55
Θα πάθετε πλάκα: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Γιώργος Ελεύθερας από το Βar!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποτέλεσε μαζί με τον Λορέντζο ένα από τα αγαπημένα δίδυμα που πέρασαν ποτέ από τα ελληνικά ριάλιτι! Πώς είναι όμως σήμερα ο ο Γιώργος Ελεύθερας από το Βar;

Ο λόγος για τον Γιώργο Ελεύθερα από το Bar, ο οποίος συνεχίζει μέχρι και σήμερα να ασχολείται με την αγαπημένη του μουσική, όπου διατηρεί ακόμα το συγκρότημα "Φίλοι για πάντα", μαζί με τον Νίκο Ελευθέρα! Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα η Δώρα από το Big Brother!

Δείτε στο Athensmagazine.gr πώς είναι σήμερα

σήμερα Γιώργος Ελεύθερας

Θυμάστε τον «Γιαννάκη» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»; Έγινε 22 χρονών - Δείτε τον σε τρυφερές στιγμές με την αγαπημένη του

Θυμάστε τον μικρό «Γιαννάκη» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί», που μας είχε κερδίσει σαν χαρακτήρας; Ο ίδιος έχει αλλάξει θεαματικά και ποζάρει μαζί με την εντυπωσιακή σύντροφό του, με τα χρόνια να έχουν περάσει.

Το «Ευτυχισμένοι Μαζί» αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα σίριαλ και μπορεί λόγω επαναλήψεων να μην θυμίζει παλιά σειρά, ωστόσο τελείωσε το 2009.

Ανάμεσα στους μικρούς πρωταγωνιστές της σειράς και ο Σάββας Σαλίπας ή αλλιώς ο Γιαννάκης Μαυροτσούκαλος, ο οποίος μπορεί να μην το πιστεύουμε ωστόσο πλέον είναι 22 ετών.

Έτσι είναι σήμερα ο «Γιαννάκης» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»

Σίγουρα κανείς μας δεν θα τον αναγνώριζε αν τον πετύχαινε κάπου τυχαία στον δρόμο, μιας και είναι κυριολεκτικά άνθρωπος, ωστόσο παραμένει ένα πολύ όμορφο και γλυκό παιδί, με τον «Θανάση» επίσης να είναι διαφορετικός.

Πριν μερικές μέρες, ο ίδιος γιόρτασε μάλιστα και τα γενέθλια του έχοντας στο πλευρό του την σύντροφο του, Δέσποινα, με την οποία διατηρεί χρόνια σχέση.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share