Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δείτε πώς είναι σήμερα η Ντίνα Κώνστα!

Η Ντένη Μαρκορά που όλοι αγαπήσαμε!

12 Αυγούστου 2019 10:35
Δείτε πώς είναι σήμερα η Ντίνα Κώνστα!

Έχετε δει πώς είναι σήμερα η Ντίνα Κώνστα; Μία ηθοποιός που μας έχει χαρίσει σπουδαίες ερμηνείες στο θεατρικό σανίδι και αξέχαστους ρόλους στην τηλεόραση.

Το όνομα της, είναι συνυφασμένο με την επιτυχία, το ήθος, την αξιοπρέπεια, το σεβασμό. Δείτε πώς είναι σήμερα η τηλεοπτική περσόνα του ’70 Αλέκα Μαβίλη!

Η ίδια δηλώνει μισή Πόντια, μισή Σαμιώτισσα. Ήταν δεν ήταν 3 μηνών όταν έχασε τον πατέρα της. Ως πολίτης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και λαμπερό μυαλό παρακολουθούσε μια σπουδαία σχολή στην Κωνσταντινούπολη που έβγαζε ηγεμόνες.

Στο μεταξύ, ξέσπασαν οι Βαλκανικοί Πόλεμοι και έπρεπε να πολεμήσει. Εκεί έφαγε μια σφαίρα στον πνεύμονα η οποία δεν αφαιρέθηκε ποτέ. Κάποια μέρα έφτασε στην καρδιά και τον αποτελείωσε. Η μητέρα της καταγόταν από τον Πόντο και είχε βρει καταφύγιο στην Ελλάδα μετά τις σφαγές.

Ας πάμε όμως στο θέμα μας!

Η Ντίνα Κώνστα μας ΄έχει χαρίσει άπειρες στιγμές γέλιου στην ελληνική τηλεόραση! Άλλωστε ποιος δε θυμάται την Ντένη Μαρκορά με την ιδιαίτερο χαρακτήρα; Η ίδια έχει χαθεί, ωστόσο πριν αρκετό καιρό έκανε μια σπάνια εμφάνιση.

Η ηθοποιός με τις θεϊκές ατάκες που λέγονται ακόμη και σήμερα, 18 χρόνια μετά το τέλος του σίριαλ, εμφανίστηκε πρόσφατα στο Μέγαρο Μουσικής για την επίσημη προβολή ταινίας!

Χλόη Λιάσκου: Δείτε πως είναι σήμερα η ενζενί του ελληνικού κινηματογράφου!

Μπήκε στον χώρο της υποκριτικής και του ελληνικού κινηματογράφου σε ηλικία μόλις 16 ετών. Η Χλόη Λιάσκου αποτελούσε μία από τις ενζενί της εποχής, που ξεχώριζε μέσα από το ταλέντο αλλά και την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Δείτε πως είναι σήμερα.. Γιάννης Πουλόπουλος: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 78 του!

Ποιος δεν τη θυμάται να παίζει και να χορεύει σε ταινίες της Φινος Φιλμ, όπως το «Κορίτσια για φίλημα» ή το «Μερικοί το προτιμούν κρύο»; Για πολλά χρόνια, απείχε συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά την εντυπωσιακή της είσοδο στον χώρο.

Ο λόγος ήταν πως αφοσιώθηκε στην οικογένειά της, καθώς απέκτησε δύο παιδιά σε μικρή ηλικία, από τον γάμο της με τον Λάμπρο Κωστόπουλο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share