Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

"Δε μπορώ να κοιμηθώ. Φοβάμαι" - H σπαρακτική δήλωση για τη Ζωή Λάσκαρη

Λόγια που ανατριχιάζουν!

26 Νοεμβρίου 2020 08:16
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένος ήταν όλος ο καλλιτέχνες κόσμος από την ξαφνική απώλεια της Ζωής Λάσκαρη. Η μεγάλη ηθοποιός είχε "φύγει" από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη -δείτε εδώ το κρεβάτι που βρέθηκε νεκρή-.

Ανάμεσα σε εκείνους που είχαν μιλήσει για την ηθοποιό και τη σχέση που είχαν μαζί της, ήταν και η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία είχε συγκινήσει τους πάντες με τα λόγια της.

"Λυπάμαι για τη Ζωή, πραγματικά δεν το πιστεύω. Τα βράδια ανοίγω τις πόρτες και δεν μπορώ να κοιμηθώ με κλειστές πόρτες, φοβάμαι. Φοβάμαι όχι τίποτα άλλο… έχω στα μάτια μου τη Ζωή", είχε πει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον Alpha η μεγάλη σταρ.

Δε φαντάζεστε τι γράφει πάνω ο τάφος της Ζωής Λάσκαρη - Ντοκουμέντο στη δημοσιότητα

Ανατριχιάζει αυτό που γράφει πάνω ο τάφος της Ζωής Λάσκαρη. Το ντοκουμέντο στη δημοσιότητα για πρώτη φορά. Εσείς το έχετε δει;

Η θρυλική ηθοποιός, Ζωή Λάσκαρη -δείτε εδώ το πραγματικό της όνομα- έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων και πίσω της άφησε θλίψη, πόνο, δάκρυα… Στο τελευταίο αντίο, πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Α' Νεκροταφείο με την οικογένειά της να πρωταγωνιστεί.

Ωστόσο, αυτό που γράφει πάνω ο τάφος της, και δεν το είχε προσέξει σχεδόν κανείς, προκαλεί ανατριχίλα! Πάνω στο μνήμα, δεν αναφέρεται μόνο το δικό της όνομα, μιας και ο τάφος ήταν οικογενειακός.

Ιδού η φωτογραφία:

Ζωή Λάσκαρη: Αυτό ήταν το πραγματικό της όνομα - Το έκρυβε απ' όλους

Η Ζωή Λάσκαρη υπήρξε ένα από τα πιο λαμπρά αστέρια της "χρυσής εποχής" του ελληνικού κινηματογράφου ενώ τα επόμενα χρόνια διέγραψε μια σημαντική πορεία στο θέατρο. Στα τέλη της δεκαετίας του ’60 θεωρείται μια από τις εμπορικότερες σταρ του ελληνικού κινηματογράφου. Ωστόσο, πολλά είναι αυτά που δε γνωρίζουμε για εκείνη, όπως το ποιο είναι το πραγματικό της όνομα.

Η Ζωή Κουρούκλη, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 12 Δεκεμβρίου και μεγάλωσε υπό την σκέπη των παππούδων της. Ήταν η μοναχοκόρη του βασιλόφρονα στρατιωτικού Δημητρίου Κουρούκλη, ο οποίος σκοτώθηκε από άνδρες του ΕΛΑΣ το 1943, κατά την διάρκεια της Κατοχής, ενώ και η μητέρα της υπήρξε θύμα των κομμουνιστών, κατά την διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου.

Φοίτησε στο εκπαιδευτήριο θηλέων Βαλαγιάννη και στην ελληνογαλλική σχολή καλογραιών Καλαμαρί στην Θεσσαλονίκη, καθώς και στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη στην Αθήνα.

Τι συνέβη όμως και η διάσημη ηθοποιός άλλαξε το όνομα της; Για να μην γίνεται σύγχυση με την εξαδέλφη της Ζωή Κουρούκλη, η οποία ήταν ήδη γνωστή τραγουδίστρια, ο Φίνος την "βάφτισε" Λάσκαρη εμπνευσμένος από το όνομα ενός Ιταλού.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share