Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Ουρές στα ZARA: Αυτό είναι το φόρεμα που θα σε «συνοδεύσει» το Σάββατο της Ανάστασης

Τρέξτε να το προλάβετε

30 Απριλίου 2024 12:55
Ουρές στα ZARA: Αυτό είναι το φόρεμα που θα σε «συνοδεύσει» το Σάββατο της Ανάστασης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι επόμενες μέρες είναι κατεξοχήν οι μέρες που θα βγούμε για ψώνια, είτε επιλέξεις να βγεις για shopping και βόλτες στο κέντρο της πόλης, είτε κάνεις τις αγορές σου ηλεκτρονικά. Εμείς κάναμε την απαραίτητη έρευνα αγοράς και σου προτείνουμε το πιο stylish φόρεμα για να φορέσεις το βράδυ της Ανάστασης. Δεν είναι άλλο από ένα μίντι φόρεμα σε χρώμα λαδί από το κατάστημα ZARA.

Διαβάστε επίσης: Είναι η top επιλογή για το Πάσχα: Αυτό το jacket από το Zara κοστίζει μόνο 25,95 ευρώ και δεν θα το βγάζεις από πάνω σου

ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ ΣΑΤΙΝΕ ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα Ανάστασης

Θα το βρείτε εδώ

TIP: Συνδύασε το με χρυσά κοσμήματα, μια μίνι χρυσή τσάντα και ψηλό σανδάλι με χρυσές λεπτομέρειες. Για εσένα που δε σ'αρέσουν τα high heels ή ο προορισμός που έχεις επιλέξεις να σε βρει το Άγιο φως δε σου επιτρέπει να τα φορέσεις, συνδύασε το φόρεμα με ένα ολόχρυσο φλατ σανδάλι ή ένα κλασικό μαύρο για πιο safe επιλογή.

Υ.Γ. : Το λαδί χρώμα ταιριάζει άψογα με το χρυσό. Άλλωστε αυτό φάνηκε! Ωστόσο για τις πιο τολμηρές συνδυάζεται απίστευτα με μοβ αποχρώσεις για ένα ακαταμάχητο look. Τόλμησε το!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share