Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή που ο αστυνομικός πυροβολεί στον αέρα (video)

Καρέ καρέ το σκηνικό

5 Απριλίου 2023 19:05
Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή που ο αστυνομικός πυροβολεί στον αέρα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη στιγμή που ο αστυνομικός βγάζει το όπλο και πυροβολεί, αφού δέχεται επίθεση με πέτρες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από την ΑΣΟΕΕ στην Πατησίων, καταγράφει βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το κινεζικό CGTN. Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα ο αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο αστυνομικός πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές στον αέρα για εκφοβισμό. Ο αστυνομικός που πυροβόλησε αρχικά συνελήφθη και έπειτα αφέθηκε ελεύθερος.

Από την ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν πως το περιπολικό στο οποίο επέβαιναν αστυνομικοί δέχθηκε επίθεση από περίπου 35 άτομα. Σύμφωνα δε με την ανακοίνωση, το όχημα υπέστη φθορές. Η αστυνομία επιπλέον, διαμήνυσε πως είχε δοθεί «σαφής εντολή να μην πραγματοποιούνται διελεύσεις περιπολικών από το σημείο».

Χαμός έξω από την ΑΣΟΕΕ: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο αστυνομικός πυροβολεί στον αέρα

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/4/2023) στην οδό Πατησίων μπροστά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ) λόγω επεισοδίων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μία ομάδα περίπου 60 ατόμων, που βγήκαν από το κτίριο, έκλεισαν τον δρόμο μπροστά από την ΑΣΣΟΕ με κάδους σκουπιδιών και στη συνέχεια τους έβαλαν φωτιά. Σύμφωνα με πληροφορίες έσπασαν περιπολικό και κυνήγησαν έναν αστυνομικό, ο οποίος πυροβόλησε στον αέρα τρεις φορές.

Την ίδια ώρα δικογραφία σε βάρος αστυνομικών για άσκοπους πυροβολισμούς σχηματίζεται, με αφορμή το επεισόδιο που σημειώθηκε στην ΑΣΟΕΕ.

Στο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί τρία άτομα.

Λίγο πριν τις 13:20 η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στο ρεύμα προς το κέντρο της Αθήνας με πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου να ανοίξει και το ρεύμα προς Πατήσια.

ΑΣΟΕΕ: Η στιγμή της επίθεσης στο περιπολικό

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share