Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Κόρινθος: Στον ανακριτή ο 45χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε τη θετή κόρη του (Video)

"Δεν είναι όλα αλήθεια"

10 Μαΐου 2021 12:35
Κόρινθος: Στον ανακριτή ο 45χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε τη θετή κόρη του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα δικαστήρια της Κορίνθου έφτασε ο 45χρονος που κατηγορείται ότι βίασε την ανήλικη κόρη του στο χωριό Άσσος του Δήμου Βέλου - Βόχας. Κατά την είσοδό του ο 45χρονος αρκέστηκε να πει μπροστά στην κάμερα του korinthostv.gr, ότι δεν είναι όλα όσα λέγονται αλήθεια για εκείνον και τη δράση του.

Σημειώνεται πως η ανήλικη θα μεταφερθεί σε ιατροδικαστή σε νοσοκομείο της Αθήνας για εργαστηριακές εξετάσεις. Το δράμα που ζούσε η κοπέλα έγινε γνωστό όταν η ίδια το κατήγγειλε, μαζί με την μητέρα της, στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου όπου περιέγραψε στους αστυνομικούς όσα βίωνε, καθώς τη βίαζε από τα δώδεκα χρόνια της.

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη θετή του κόρη στην Θεσσαλονίκη

Το δρόμο προς τις φυλακές πήρε ο 47χρονος άνδρας που συνελήφθη στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ότι επί δύο χρόνια βίαζε την ανήλικη θετή του κόρη, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο ίδιος, απολογούμενος, αρνήθηκε την εις βάρος του κατηγορία, ισχυριζόμενος ότι δεν συνέβη τίποτα μεταξύ τους.

Σχετικά με τα μηνύματα ερωτικού περιεχομένου που φέρεται να της έστελνε μέσω κινητού τηλεφώνου, ο κατηγορούμενος -σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά- είπε ότι η κοπέλα πήρε την συσκευή του και τα συνέταξε η ίδια, στέλνοντάς τα στο δικό της κινητό, προκειμένου να τον ενοχοποιήσει.

Οι ισχυρισμοί του, όμως, δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που ομόφωνα τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο. Η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης ύστερα από καταγγελία της 18χρονης σήμερα κοπέλας στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, ο 47χρονος πατριός της, τουλάχιστον από το 2019, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, χωρίς τη συναίνεσή της, κάτι που αποπειράθηκε να πράξει εκ νέου ανήμερα του Πάσχα. Κατά την ίδια καταγγελία, η μητέρα δεν γνώριζε το παραμικρό για τον εφιάλτη που περνούσε.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ο 47χρονος είχε γνωρίσει το κορίτσι σε ηλικία 4 ετών. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η μητέρα της φέρεται να μη γνώριζε τίποτα για τον εφιάλτη που περνούσε η κόρη της στα χέρια του 47χρονου.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για απόπειρα για τα ίδια αδικήματα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share